Banneri

Banneri

tiistai 21. kesäkuuta 2011

Lyhyestä virsi kaunis:
Oikeastaan viimeisen viikon sisällä ollaan saatu (tai mies ja apuri(t) ovat saaneet) asiat sille mallille, että huomenna tulee kaivuri tekemään taloon ja autotalliin sisä- ja ulkotäytöt.
Kuvat puhukoon puolestaan :D

Tässä vielä terassi laittamatta


Kaikille, joilla sydän jätti yhden lyönnin väliin; kyllä, sokkeli on rapattu ;) Älkää muuten kysykö miksi styroksit tulee yli (ne kuulemma katkastaan jossain vaiheessa samalle tasolle sokkelin kanssa) ja älkää kysykö miks tuo musta juttu (jonka nimeä en nyt millään muista) tulee noin pitkälle. Se oli Harjakaisen käsky :)
Autotallista ei ollut nyt yhtään järkevää kuvaa, joten niitä taitaa tulla sitten huomenna.

2 kommenttia:

 1. Oikein käy katteeksi - niin siisti alue sokkelin ympärillä!
  Itselläni se ei onnistunut - kuin "rännit" kiertää sokkelia jonka tein, sen verran että saan juuri ja juuri routaeristeet.
  Niin ja muuraamani sokkeli on vielä rapattava ja naulattava patolevyt - niin - ja muuta pientä.

  PS. Yksi syy kapeaan alueeseen sokkelin ympärille oli valtavat kivet ja kallio - ja talo jota en halunnut purkaa.

  VastaaPoista
 2. Voi kuule, voit lukea jatkossa mun blogista miljoona asiaa, joita en tässä projektissa ymmärrä. Siksi on olemassa ammattilaiset...eikä tässä tumpelona auta muu, kuin luottaa ammattilaisten ammattitaitoon.... ;) Yritetään me ymmärtämättömät äipät saada yömme nukuttua, vaikka pähkäilemmekin näitä yli ymmärryksen meneviä asioita :D:D ...mun silmiin nuo kyllä näytti ihan hyviltä.... :)

  VastaaPoista