Banneri

Banneri

keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Nimikyltti ja kirppislöytö

Viikonlopun aikana tontille tupsahti nimikyltti. Kyltti on ihan hyvä olla nyt jo olemassa, ettei jokaisella tavaran tuojalle tarvitse selittää missä tontti sijaitsee.


Taannoin löysin paikalliselta kirppikseltä ihanan ison ja ruostuneen maitotonkan. Sehän piti napata heti matkaan. Tällä hetkellä se ajaa asiansa "kukkalaatikkona". Laitoin tuohon nyt tuollaisen Lumihiutale(?) amppelin, mutta joku sievä istutuskin olisi kiva. Ajatuksena olisi jotain hennon vaaleanpunaista ja muraattia.

Raksallakin tapahtuu hitaasti, mutta varmasti. Eilen siellä revittiin muovit ja harkot pois anturan ympäriltä ja vissiinkin merkattiin tulevan kivijalan paikkaa, jos oikein ymmärsin ;) Kuvia tulee varmasti viikonlopun jälkeen, jolloin muuraus hommien olisi määrä alkaa.

4 kommenttia:

 1. Teillä näyttää talotehtaan opaskyltti olevan hyvin asennettu! Meillä tuo Terin merkki on lennellyt ympäriinsä ja ollut muutenkin vähän huono onninen : )

  Hieno maitotonkka! Ai kun itsekin tekisi kirppislöytöjä... mulle käy niin aika harvoin, että jotain superia tulee vastaan.

  VastaaPoista
 2. Hih, minäkin ododtan tuota hetkeä että pääsen kuvaamaan nimikylttiä :D
  ...ja mun pitäs kirppislöytöjen sijasta jaksaa laittaa kirppispöytä... Ja siis ehdottomasti ennekuin täysi tohina alkaa...;)

  VastaaPoista
 3. Anne, edustaja päätti naulata kyltin kiinni tuollaiseen lavaan, eipähän tuuli vie :)
  Mää oon kyl yleensä samanlainen, etten löydä mitään kivaa, mut nyt olin kerranki oikeessa paikassa oikeeseen aikaan.

  Mia, mulla oli kans kirppispöytä,mut jostain kumman syystä ne kaapit äkkiä täyttyy uusista ostoksista ;)

  VastaaPoista
 4. Maitotonkat on niin ihania, mulla on peräti kolme. On tullut keräiltyä tuota vanhaa kamaa jo muutama vuosi:D.

  Muistan tunteen, kun sai käydä lyömässä noita kylttejä tienvarteen, ai että oli ihana tunne:). Ja silti kaikki urpot kuskit soitteli, että mitä ja missä, eivät osaa katsoa ympärilleen...:D

  VastaaPoista