Banneri

Banneri

sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Valoa pimeään

Himoitsen kaikkia ihania lyhtyjä. Pieniä, isoja, kapeita, pulleita, roikkuvia, maassa olevia, pöytä malleja jne.. :) Pari päivää sitten mukaani lähti 3 lyhtyä tuomaan valoa tähän pimeyteen. 2 lyhtyä taitaa jäädä sisälle ja 1 pääsee ulos.  Ostin kaksi tuollaista riippuvaa ja yhden lattia/pöytä mallin. Kyllähän nuo kynttilät tuovat tunnelmaa ja valoa pimeisiin arki-iltoihin. :)


Pyörähdin työporukan kanssa viime viikonloppuna ikeassa ja sieltäkin lähti matkaan uuteen kotiin 2 vessan lamppua (kuva tuossa alla). Lamput oli arvioitua isommat, mutta otin ne joka tapauksessa mukaan. Ajatuksena on sijoittaa ne alakerran vessaan peilin molemmin puolin. Tuskin maltan odottaa, että ollaan siinä pisteessä :) Kovasti huokailin ja ihailin valkoisten ektorpien perään. Kyllä oli lähellä, ettei yksi kolmen istuttava sohva olisi lähtenyt mukaan. Mies tosin totaalisesti kielsi ostamasta yhtään mitään isompaa, koska tila loppuu meidän nykyisestä asunnosta kesken. Noo, seuraavalla reissulla (toivottavasti jo keväällä) aion ostaa Ektorpit meille. Alakertaan tarvitaan 3-istuttava ja yläkertaan 2-istuttava. Haaveilen myös ainakin yhdestä Ektorpin nojatuolista. Sen sijoituspaikka ei ole vielä varma. Uhmaan todellakin luonnon lakeja ja hommaan nämä kaikki valkoisina. Varmasti fiksu idea lapsi- ja koiraperheessä. Onneksi on vaihtopäälliset keksitty. :D
Tytölle taisin myös löytää tulevaan kotiin vaatekaapin (kuva alla). Tuohon kaappin laitan vain hyllyt ja jotkut valkoiset verhot noiden lasien eteen, eiköhän se ainakin jonkun aikaa toimi vaatekaappina.


6 kommenttia:

 1. Täällä toinen samanmoinen, joka saa iloa ja voimaa lyhdyistä! ei niinkään väliä millaisia lyhtyjä ja/tai kynttilöitä kunhan niitä on! :) Ihania hankintoja ja suunnitelmia olit jo tehnyt! Keväällä sitten toteuttamaan loput niistä! :) Mäkin pidättelen itseäni etten haalisi väliaikaiseen liikoja vaan malttaisin odottaa...kovasti noista suunnitelmistakin kuitenkin saa pontta tätä muuta vastustusta vastaan! Jos nyt ensin saisi sitä Joulumieltä...

  VastaaPoista
 2. Voi lyhtyhulluus =D Mulla samanmoinen =D Joskus se täydellinen lyhty vaan huikkaa sieltä hyllystä että "Hei nainen, vie mut kotiin" ja eihän siinä sitte muuta voi =)

  Samaista kaappia mietittiin meijän muksuille aluks kans =) Tuo on niin hieno! Me sitte päädyttiin niihin Stuviin molemmille =)
  Ja ihania suunnitelmia muutenki =)

  VastaaPoista
 3. Hyviä Ikea-suunnitelmia :) Mun kaverilla on valkoiset Ektorpit ja hyvin on säilyneet. Heillä on kolme lasta ja kaksi isoa kissaa. Jotkut tahrathan näkyy joka tapauksessa, oli sohvan väri mikä vaan. Heillä on sellainen iso valkoinen rahi toimittamassa nojatuolin virkaa. Ihan hyvä idea sekin :)

  VastaaPoista
 4. Kumma kun ne lyhdyt aina "pomppii" ostoskoriin :D, niin täälläkin!

  Me ostettiin syksyllä tänne väliaikaiseen kotiin yksi valkoinen Ektorpin nojatuoli kera valkoisten vaihtopäällisten. On talon paras istuin ja usein tuleekin riitaa siitä, että kuka siinä saa istua :) Uuteen kotiin tulee vielä 3 istuttava sohva ja ehkä vielä toinenkin nojatuoli. Eipä haittaa vaikka vähän nuhjaantuukin, päälliset pesuun vaan!

  Mukavaa viikon alkua sinne! :)

  VastaaPoista
 5. KYNTTILÄHÄRPÄKKEITÄ EI VOI KOSKAAN OLLA LIIKAA !!!!! :D
  ..ja meille on tulossa 2kpl 3 ist. Ektorppeja alakerran olohuoneeseen :D

  VastaaPoista
 6. Mua viehätti erityisesti myös tuo vaatekaappi. Ihan sieluni silmin näen jo ne verhot noissa laseissa. :) Aaah! Oikein romanttinen ja suloinen kaappi tyttöselle tulossa. Ja sohvat olis ihanat myös, mutta minä aion jättää valkoiset väliin tän Zuuuurperheen takia...

  VastaaPoista