Banneri

Banneri

lauantai 1. syyskuuta 2012

Kommentointi

Eeva ystävällisesti huikkasi, että kommentointi ei ole onnistunut. Kokeilkaapas nyt ja jos ei onnistu, niin laittakaa sähköpostia ja antakaa vinkkejä mitä tehdä, että se onnistuisi :)

Meillä on mennyt tämä viikko sairastellessa, joten raksalla ei ole tapahtunut juurikaan mitään. Ensi viikon tiistaina portaat asennetaan, joten sitten voitte odottaa ihania kuvia ;) Täällä jo portaita odotellaan tosissaan, pääsen sitten puunaamaan yläkerran muuttokuntoon :) Muuttoon taitaa olla tasan 4 viikkoa. Tässähän alkaa aivan jännittää :))

6 kommenttia:

 1. En tiedä mikä muutos kommenttien sanavahvistuksessa oli tehty, kun ei viimeksi onnistunut ei sitten millään. Myöhemmin kommentoin jossain toisessa blogissa ja sitten jo onnistui. Tää bloggeri aiheuttaa joskus pientä päänvaivaa milloin missäkin tilanteessa...

  VastaaPoista
 2. Sama täällä - etenkin kun ei oikein kykene saamaan selvää tarjotusta tekstistä vaikka "pyytää" uuden. Ne ovat turhan vaikeita luettavaksi.

  VastaaPoista
 3. Mulle vinkattiin, että kannattaa ottaa sanavahvistukset kokonaan pois päältä niin johan alkaa kommentointi onnistumaan :)

  VastaaPoista
 4. Sen verran vielä, että yritin ottaa sananvahvistuksen pois, onnistuko? :D

  VastaaPoista
 5. Onnistui! :D
  Joko portaat on asennettu? Kuvia odotellen :)

  VastaaPoista
 6. Meilläpäinkin onkelmia kommentoinnissa. tää uuki kysyy miten ne sanavahvisteet otetaan pois? Jos joku kiva viittis auttaa?? :)
  T: ihan käsi näissä tietokone asioissa.

  VastaaPoista