Banneri

Banneri

torstai 6. syyskuuta 2012

Vihdoinkin - Portaat

En vain yksinkertaisesti ole jaksanut raahautua raksalle portaita ihastelemaan. Ajattelin, että eivät nuo sieltä mihinkään häviä, joten siksi kuvia vasta nyt. :D Tänään kuitenkin kävin nopsaa kurkkaamassa miltä ne näyttävät. Oikein olivat sievät (paitsi lapsiportit), mutta hieman jännään kuinka valkoisten portaitten kanssa elämä alkaa sujumaan l. kuinka kauan pysyvät uuden näköisinä ;) Jos jollakin on kokemusta westwoodin portaista (lapsien/eläinten kanssa/ilman), niin kuulen mielelläni kokemuksia. Meidän porrastoimituksesta oli jäänyt uupumaan pilareiden koristehatut, mutta ne tulevat ilmeisesti ensi viikolla tehtaalta, joten nou hätä.
Älkää välittäkö kuvissa esiintyvästä kaaoksesta ;DIhanat oranssit tarrat ;)
Tästä mm. koriste"hattu" puuttuu

8 kommenttia:

 1. Nätit, hennot ja ilmavat portaat! Kiva nähdä livenä! Tuumaa; Muumimamma

  VastaaPoista
 2. Onko nuo portit puusta tehdyt ja tuntuuko ne hyviltä/turvallisilta? Ja kehtaako kysyä vielä hintaa? :D Me ollaan tässä kans alettu miettimään niitä ja järkevin kai se olis ottaa westwoodilta ku portaatki on sieltä. Noista portaista muuten niin me ollaan oltu tosi tyytyväisiä. Toki ne ottaa iskuja vastaan ja näkyyhän niissä elämisen jäljet, mutta yllättävän vähän nuo askelmat on naarmuuntunu vaikka on koira (olikohan meillä valkolakattua tammea nuo askelmat?)

  VastaaPoista
 3. Karo, Nyt pistit pahan, en kyllä tiedä mistä noi portit on tehty, aika kevyet on. Pitää kysyä tuolta viisaammalta osapuolelta, jos se tietää ;) Hintaa en osaa pelkille lapsiporteille sanoa, kun ne otettiin heti sillon tohon pakettiin eikä erikseen hintaa kyselty. Portit tosiaan vaikuttaa sellasilta, että lapset ei niitä ihan heti availe, ku mekin pähkäiltiin hetki, että miten ne saa auki :D En tiedä miten kovaa nojaamista yms. ne kestää, mutta luulen, että ajavat asiansa aivan hyvin :) Jos ite oisin saanu nuo suunnitella, nii ehkä hieman massiivisemman olisin tehny jo ihan ulkonäköseikan vuoksi, mutta kait tuossa on ajeteltu, että ne ois mahollisimman kevyen ja näkymättömän näköset??

  VastaaPoista
 4. Olen samaa mieltä ensimmäisen kommentoijan kanssa, että ihanan kevyet ja ilmavan oloiset portaat! Viime aikoina on näkynyt niin ihania portaita uusissa ja pian valmistuvissa kodeissa, että miekin alan haluamaan sellaiset meille, vaikka yhdessä tasossa asutaankin ;-)

  VastaaPoista
 5. Kauniit portaat ja ihanan valoisa portaikko. Ainakin meidän taloudessa valkoiset umpiportaat saa imuroida lähes päivittäin, että pysyvät siisteinä. Siitä huolimatta olen ollut tyytyäinen valintaan.

  VastaaPoista
 6. Komeat on, mutta ei ehkä minun makuuni.
  Omani on vielä suunnittelu asteella, pitänee hakea ne mäntylankut ennen lumien tuloa ja höylätä ne - ja niistä tulee suorat joista näkee läpi - vaikka eukko ei niistä ehkä oikein tykkää kun sanoo potevan korkean paikan kammoa ja koira voi mennä läpi.

  Ei mene koira läpi ja se kammokin katoaa ajan kanssa.

  Momeat ovat kuitenkin :-) Siis sinun portaat...

  ps. Ja sitä "rakennusväsymystä" ilmenee myös täällä Etelä-Savossa.... tosin se on jo hieman taittumassa pirteyden puolelle ;-)

  VastaaPoista
 7. ihanat ja raikkaat portaat! Umpinaiset ottaisin, jos saisin nyt valita uudelleen. Kaikki äänet kuuluu meidän akvaariohuoneeseen kun avonaiset portaat.... :/ Hyvin ratkaisitte myös välikön! Nyt ei pieni pääse tipahtamaan! ;) sopiva kurkistuskolo kuitenkin. Meillä sekin kovasti käytössä! hih!

  VastaaPoista
 8. Eeva, vois olla aikamoinen näky, jos teillä olis jotkut ihanat umpiportaat nojailemassa seinää vasten :D

  Ukko-tonttu, niinhän se menee, että kauneus on katsojan silmissä :D Tataa olla meidänkin portaat tälläista tusinakamaa,mutta onpahan jotku mitä pitkin kiivetä ylös :) Tännekin kaivattais tuota rakennuspirteyttä :)

  Leena, kiitos! Molemmissa portaissa puolensa, avonaiset toivivat enemmän valoa ja ilmavuutta, mutta tällä hetkellä tykkään noista juuri tuollaisenaan :) Voin kuvitella, että meilläkin tyttö kurkkii harvasen hetki tuolta :D

  VastaaPoista