Banneri

Banneri

torstai 8. marraskuuta 2012

Tytön uusi sänky

Meille saapui reipas viikko sitten "pieni" Ikean lisäkuorma :D Ikeasta tilattiin siis kaikki mitä oli jäänyt ostamatta tai mitä ei oltu saatu. Pitkän pähkäilyn jälkeen päädyin hommaamaan meidän tytölle Ikeasta minnen-sängyn. Aluksi olisin halunnut puisen sängyn, mutta hinta tällä kertaa ratkaisi. Ikean sänky saatiin family-kortilla huimaan 79 euron hintaan, eihän tätä tarjousta voinut olla ohittamatta. Sänkyyn pitäisi hommata ihania tyynyjä, jotta siitä tulisi oikein houkuttelevan näköinen. Samoin yritän metsästää jotain nättiä valosarjaa, kuten perhosia, tuohon sängynpäätyyn valoa antamaan, mutta sellaisia en ole vielä löytänyt. Nyt sitten mennään näillä mitä meillä on :)


6 kommenttia:

 1. Ihana on! Ja hyvältä näyttää tuo teidän lattia! Taidan "varastaa" sulta tuon tuoli yöpöytänä-idean :) Mitäs muuta Ikean kuorma toi tullessaan?

  VastaaPoista
 2. Tuo sänky on niin söpö! Aika hyvin sattui tuo peittokin siihen sopimaan :)

  VastaaPoista
 3. Jos mulla olisi pieni tyttö, se nukkuisi juuri samanlaisessa sängyssä :D

  VastaaPoista
 4. Jane, joo lattia on myös yks mun lemppareista :) Kovasti ihastuin jo rakennuksen alkuaikoina enkä saanu sitä mielestä, nii pakkohan se oli laittaa :) Ikeasta tuotiin meille mm. lipasto, sohva akvaarioon, 2 hemnes-vaatekaappia ja jotain muuta pientä ;D

  Nonnukka, Joo, peitto oli kyllä ihan täydellinen siihen, kiitos! <3

  Eeva, Oli tuo sänky parempi kuin kuvittelinkaan ;D

  VastaaPoista
 5. Mä olen tuota samaa sänkyä niin meille haaveillut. Tosin sängyn tarvitsija on poitsu, joten en oikein tiedä...
  Tosi ihana se kyllä on!

  VastaaPoista
 6. Tuossa pikku tuolissa on tosi kiva maalipinta. Luo kivan vanhanaikaisen vaikutelman :)

  VastaaPoista