Banneri

Banneri

torstai 6. joulukuuta 2012

Jouluisia tunnelmia

Vihdoin ja viimein saatiin kuin saatiin verhotangot ikkunaan. Kova homma oli miettiä minkälaiset tangot sitä ikkunaan haluaa, vaikka eihän sillä oikeestaan ole edes väliä, koska ne näkyvät niin vähän. Isoa summaa en ollut valmis maksamaan, joten valikoima rajoittui aika pieneen :D Jouluverhoja tilailin jo tosiaan vuosi sitten ja tilailu jatkui myös tänäkin vuonna. Kyllä nuo verhot vain saavat ihmeitä aikaan ja kodista tulee paljon kodikkaampi sekä pehmeämpi, kun verhot koristavat ikkunaa. Tässä muutama jouluinen kuva meiltä.                        Oikein ihanaa ja rauhallista Itsenäisyyspäivän iltaa kaikille!

7 kommenttia:

 1. Ihanasti olet saanut tunnelman kuviin, kaunista!

  VastaaPoista
 2. Kaunista! itse pähkäilen samojen verhotanko-ongelmien kanssa, kun pituutta pitäis olla yli 4 m ja ei sais olla kalliit...

  VastaaPoista
 3. Kaunista ja tunnelmallista!
  Omat keittiönverhot seikkailee jossain matkalla tänne...toivottavasti jouluksi ehtisi.

  VastaaPoista
 4. Vau - nostan hattua kaikille, jotka saa verhot paikalleen puolen vuoden sisään muutosta :D Mä haaveilen siitä kovasti mutta en varmastikaan kykene.. Liikaa päätettävää!
  Ihanalta teillä kyllä näyttää :)

  VastaaPoista
 5. Ihania kuvia! Hieno myös tuo kranssi :)

  Minun blogissa on muuten jotain sinulle :)

  VastaaPoista
 6. Tosi nätin näköstä teillä! :) Mää onneton sain kuistin verhot paikoilleen vasta pari kuukautta sitte, eli just ennen ku oltiin vuosi ehitty asua, hupsista.

  VastaaPoista
 7. Tuuli, kiitos! :)

  Johanna, Me löydettin Jyskistä -40%:n hintaan. Tangot ei mitenkään laadukkaat ole, mutta tällä hetkellä ajavat asiansa ;)

  Eeva, ihanat verhot oli sulle tullu :)

  Jane, Mun ehdoton takaraja oli, että saan verhot jouluks kaikille näkyville paikoille ja tavoite täytetty :D Pitihän sitä tangot olla, ku verhotkin olin tilannu jo vuos sitte ;)

  Micu, voi kiitos, pitääpä tulla kurkkaamaan :))

  Karo, Kiitos! Nooh, mää luulen, että meillä on vuoden päästä vielä paljon laitettavaa, joten nuo verhothan on pikku juttu ;D

  VastaaPoista