Banneri

Banneri

lauantai 2. helmikuuta 2013

Akvaario

Vihdoin ja viimein saan laitettua kuvia meidän akvaariosta. Pitkän taivuttelun jälkeen mies jaksoi kaivaa porakoneen/ruuvit esille ja tuonne akvaarioon saatiin seinille vähän jotakin rekvisiittaa ;) Tosin itekin kauan mietin, että uskallan lyödä naulat seiniin ja haluanko juuri nuo asiat ko. seinille. Noh, sinne nyt menivät :D Matto ja ektorpin rahi sieltä vielä puuttuu sekä keväiset verhot ikkunoista, niin ja tuohon sohvalle kaipailen tyynyjä, mutta vielä en ole löytänyt mieluisia ja budjettiin sopivia. Tuon rahin kanssa meillä kävi vähän kurjasti, kun kaveri lupasi sen ikeasta tuoda. Rahi löysi kyllä tiensä meille, mutta sen päällinen ei =/ Kaveri oli siinä uskossa, että päällinen tulisi samassa paketissa mukana, kun hintakin oli kalliimpi, mutta ilmeisesti päälliset oli vain päässy loppumaan ja rahista oli velotettu vain rungon hinta. Noh, jospa jollakin ilveellä tuo päällinen saataisiin kotiutettua tänne, sitten joskus..10 kommenttia:

 1. Kivan näköinen akvaario :) Muistatko mistä tuo soma naulakkohylly on ostettu? Itse metsästän juuri tuon tyylistä, mutta ei meinaa löytyä.

  VastaaPoista
 2. Kivan näköistä! Minulla on kanssa yksi seinäprojekti käynnissä..ja olen pyöritellyt tauluja ym. juttuja ees ja taas..Mies meinaa jo kyllästyä kun en osaa päättää mihin ne laitetaan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on pahastikin tuota vikaa, etten osaa päättää :D ärsyttävää jahkailua, mutta oon vuosien carrella opetellu sietämään tätä piirrettä ;) välillä on ihan hyväkin, kun vähän pitempään miettii.

   Poista
 3. Kaunista on! Meidän akvaario on vielä täynnä pahvilaatikkoja, kun sinne ei oo vielä minkäänlaisia huonekaluja :D Jonain päivänä.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joku kaunis päivä sitten :D nyt sulla on aikaa pähkäillä mitä haluat sinne :)

   Poista
 4. Hei, missä kuvat akvaariosta?

  Mitä mattoihin tulee niin kesä alkaa meillä "mattojen pesulla".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö kuvat näy ollenkaan vai? Tuota huonettahan meillä kutsutaan akvaarioksi ;)

   Poista
 5. Mäkin ajattelin, että teillä on ihan oikea akvaario :)
  Kauniilta näyttää, ja tiedätkö mitä...
  Minä en vieläkään malta laittaa reikiä seiniin, vaikka ollaan tässä jo 1,5 v asuttu :)

  VastaaPoista

 6. Iloa, riemua, onneakin vähän mahtukoon Ystävänpäivääsi tähän ♥!

  VastaaPoista