Banneri

Banneri

sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Verho-ongelma

Tilasin meidän akvaarioon eli yläkerran telkkuhuoneeseen verhot ja nyt en osaa päättää kummat laittaisin ikkunaan vai pitäisikö kesää kohti sittenkin laittaa ihan esim. valerullaverhot tai vastaavat? Mitäs tuumaatte? Pitäisikö verhoissa olla enemmän väriä?
Kuvien laatu ei ole paras mahdollinen, kun piti leikkiä muokkausohjelmalla ;D


8 kommenttia:

 1. Itse laittaisin joko täyspitkät verhot molempiin reunoihin tai sitten rullakapat molempiin ikkuinoihin :) Nyt nuo verhot näyttävät vähän "töpöille". Paljon teillä on tuo korkeus lattiasta verhotankoon? 250cm? Itse tykkään, että verhot ovat joko selvästi täyspitkät tai sitten kapat.

  VastaaPoista
 2. Minä oon niin rakastunu rullakappoihin, että varmaan semmoset sitten tuonnekin laittaisin. =) Ja olen samaa mieltä Jonspen kanssa töpö-asiasta. =)

  VastaaPoista
 3. voi että, komppaan niin tuota verhojen valinnan vaikeutta. Olen tuskaillut omieni kanssa täällä jo monta viikkoa. Meillä yläaulassa (eli vähän kun teidän akvaario) on valkoiset täyspitkät verhot. Ne ja valkoiset rullaverhot. Aiemmin siinä oli valkoiset rullakapat. Nuo kummatkin ihan jees, mutta jotenkin kaipaan väriä enemmän nyt meille. En vain löydä sopivia. Tilasin jo Ellokseltakin kapat...ne oli ihan kamalat ja palautin ne heti.
  Mutta jos haluat mielipiteitä niin minä laittaisin täysipitkät sivuverhot teillekin. Mutta olen kyllä väärä neuvomaan, kun olen liemessä omien verhovalintojenkikin kanssa :)

  VastaaPoista
 4. Ihanalta näyttää! Juu pitkät verhot tuollai 1 kumpaankin ikkunaan :)

  VastaaPoista
 5. Hyvältähän nuo valkoisetkin verhot näyttää. Minäkin kyllä laittaisin täyspitkät verhot tai sitten jonkun rullakapan tai valelaskosverhon.

  Täällä tuskailen itsekin verhojen kanssa tällä hetkelle. Tai lähinnä siis verhojen takia, kun tarttis löytää jostain just oikeat kankaat ja vielä ommellakin ne kaikki verhot... Ei niitä ois tehtävänä kuin 10 rullakappaa/valelaskosverhoa ja muutamat pitkät verhot. Oon vissiin vähän ronkeli, kun en valmiina löydä mieluisiani. No, kuuteen ikkunaan ei kyllä valmiina löydykään oikean levyisinä, ainakaan sopivassa hintaluokassa.

  Teillä on kyllä kaunista ja harmoonista siellä. Täällä asutaan yhä vieläkin raksaamisen keskellä. Mutta vähitellen valmistuu, asia kerrallaan. Deadline on siirretty menneeltä joululta toukokuun puoliväliin sisätilojen osalta. Siitä ei passaa livetä, jos meinaa olla valamista ennen kuin kyytiläinen ulkoistaa ittensä.

  VastaaPoista
 6. Ihanan ilmavat verhot! Täyspitkät molempiin reunoihin tai sitten rullakapat laittaisin minäkin :-)

  VastaaPoista
 7. Mä tykkään näistä! En lähtis välttämättä mitään muuttamaan, valkoinen ja vaalea rauhottaa ihanasti.

  VastaaPoista
 8. Mä tykkään kanssa! Nyt keväällä itse kaipasin värejä, mutta varsinkin kesällä nuo on aivan mahtavat.

  VastaaPoista