Banneri

Banneri

tiistai 23. huhtikuuta 2013

Pitkästä aikaa

Voi hurja miten tuo aika juoksee. Meidän vauva on jo 7 vkoa, kohta jo iso tyttö :) Mulla on viimiset kolme viikkoa menny sairastellessa. Ensiksi sain rintatulehduksen sen jälkeen kunnon flunssan, joka piti sisällään kaikki mahdolliset kivut ja korkean kuumeen. Ristiäisviikolla olin terveenä (ristiäiset oli viime sunnuntaina) ja nyt sitten eilen jälleen kerran nousi kuume, ilmeisesti vieläkin flunssaa. Todella ärsyttävää, kotona olemisesta ei pääse kunnolla nauttimaan, kun koko ajan on jotakin. Onneksi perheen muu väki on pysyny suht terveinä, tosin kyllä mun eka flunssa tarttui vanhempaan tyttöön ja mieheen, mutta heillä tauti oli paljon lievempi kuin itsellä.

Ristiäispäivänä napsin muutaman kuvan, kun koti oli kerrankin oikeasti kunnossa ;) Nyt vain kovasti odottelen, että nuo sateet loppuisivat ja aurinko paistaisi kunnolla, että päästäis pihahommiin ja ruohon kylvööseen.


5 kommenttia:

 1. Onpa kiva kuulla teidän kuulumisia! Onnea hirmusesti vielä <3 Harmi, että oot sairastellut :( Toivottavasti teidän pienin prinsessa on pysynyt terveenä. Leipomisintoilijan silmä tarttui heti noihin leivonnaisiin tuossa täytekakun oikealla puolella. Ne ruskeat leivokset? Mitä ne on? Laittaisitko ohjetta? Näyttää ihanalta! Niin kuin teidän kotikin :) Niin kotoisalta ja valmiilta!

  VastaaPoista
 2. Johanna, kiitos :)

  Jane, kiitos! Onneks pienin prinsessa on välttyny näiltä kurjilta taudeilta. Ne on Whoopies keksejä, mutta voin laittaa reseptin, kun tässä kerkeen. Laitan tässä v-lopun aikana :)

  VastaaPoista
 3. Kyllä naapurissa on niin ihanan seesteisen näköstä =O*

  Ja koitahan nyt parantua jo ettei mene koko kevät niiskutellessa ku se kevätki ny vihdoin saapui =)

  VastaaPoista
 4. Komia on teillä tuo uusi koti :-)
  Kuten kattaus - alkaa tekemään mieli herkkuja... :-(

  PS. Itse en kummemmin sairastele - viimeksi taisi olla noin 4 vuotta sitten. Hoito ja ehkäisy ei ole enää hyväksyttävää - tuo sisäkalujen tervaus nimittäin...

  VastaaPoista