Banneri

Banneri

sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Kodaria

Meillä on viimeiset kolme viikkoa vallinnut "pieni" kaaos sisällä pienen vesivahingon takia. Nyt kun kaikki alkaa olla ok ja tavarat ollaan saatu paikoilleen, niin täällä alkaa pikkuhiljaa näyttää taas asuttavan näköiseltä. Kesä on hellinyt meitä nyt lämmöllä, niin sisällä ei kauheasti oo jaksanu siivoilla, mutta tänään oli pakko järjestää kodari kuntoon, kun siitä ei olla saatu vähään aikaan nauttia tämän kaaoksen takia.
Jos nyt rakentaisin, tekisin kodarista vieläkin isomman, mutta saman mallisen kuin meidän nykyinen. Tykkään ihan hirmuisesti isosta altaasta, joka on kodarissa. Siinä on helppo pestä vauvan pylly, likaiset kumpparit jne. Yhden korkean kaapin haluaisin lisää, mutta muuten olen suhteellisen tyytyväinen.


Meidän kodarin ovesta näkyy suoraan naapureiden ruokailuerkkeri, joten oveen oli keksittävä joku näkösuoja. Saatiinkin Valkoisen Harmajan Suvilta hyvä vinkki ns. huurre spraysta, jota suhuteltiin ikkunaan näkösuojaksi. Tämä oli oikein nappivalinta, sillä se päästää valoa sisään, mutta antaa täydellisen näkösuojan ja nyt ei tarvi verhojen kanssa pelata joka kerta kun suihkuun menee :)


13 kommenttia:

 1. Tuo teidän kodari on kyllä niin helmi <3

  VastaaPoista
 2. Ompas viihtyisän näköistä! Kodarin on kyllä hyvä olla tarpeeksi iso, se helpottaa kummasti pyykki- ja muitakin puuhia :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis kodinhoitohuone! Tykkään etenkin tuosta tapetista! Samoin kaapin ovet on nätit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ite oon myös ollu tyytyväinen valintoihin :)

   Poista
 4. Tulipa kiva, kyllä täällä laittelee mielellään pyykkiä yms :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis kodari teillä!! :)
  Meillä "sisustaminen"päättyy kodarin ulkopuolelle, ei toivoakaan mistään siististä tai nätistä vaikka kuinka yrittäisi. Se on arkieteinen, läpikulkupaikka, urheiluvaatteiden säilytys/kuivauspaikka, tällä hetkellä vielä pyykinkuivauspaikkakin. Ja sitten vielä muutaman kerran viikossa "kaada kumirouheet futiskengästä lattialle -siis ihan vahingossa" -paikka :D...ja se kenkien määrä.... Olen antanut periksi, kun muualla talossa pysyy järjestys ja koti on suurinpiirtein siisti, saa kodari olla se paikka, jossa en nipota ihan pienistä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa eeva tutullu :D Meillä on ollu pakonsanelemana kodari läpikulkupaikkana, joten siks se on ollu ihan hirveessä kunnossa. Harvoin se noin siistinä pysyy. miehen raksavaatteet ym. jää jostain kumman syystä lojumaan pitkin pöytiä. Hahaaa, voin kuvitella, että mulle käy samoin, että jaliskenkien kumirouheet on pitkin lattiaa, ku kentille taas uskaltaudun :D

   Poista
 6. Ihanan näköstä <3 Ja mahtavaa kun ootte päässy kaaoksesta eroon =)

  VastaaPoista
 7. Hei, ja juttujasi seurailen - ja omiani harvemmin päivityän - kaaosta kun on täälläkin päässä - onneksi ei vesivahinkoja!
  Ne ovat todellakin mahottoman ikäviä - osanottoni - sanoisin.

  Mutta kun ne ovat kunnossa ja hoidettu, kaikki on juhlinnan arvoista -paitsi itselläni kun on heti edessä uusi "kaaos" - etenkin kun "viikon välein" tulee vieraita ... ja betoni ym ottaa oman ajan kuivuakseen ja silleen... tai sitten on ne pakolliset "rapujutut" josta pian kirjoitan.

  Lycka till - sano ruottalainen XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja niinhän se menee, että aina jotakin tulee, että kaaos on valmis, mutta niinhän se elämäkin on, välillä yhtä kaaosta :D

   Poista
 8. Oi! Ihana kodari! Mistä olet ostanut tuon upean tapetin?

  VastaaPoista
 9. onpas kaunista ja siistiä! Tuo tapetti on niin ihana!

  VastaaPoista