Banneri

Banneri

lauantai 20. heinäkuuta 2013

Mansikoita

Tänään käytiin poimimassa mansikoita. Mitään herkkua tuo poimiminen ei ollut, koska mansikat oli aika pieniä, siellä oli paljon homeisia tai raakileita marjoja. Meillä päin on satanut niin paljon, että sen takia marjat ei ollu ihan parhaimmillaan. Ämpäri saatiin kuitenkin täyteen poimittua ja se on pääasia :)


Suurin osa marjoista meni pakkaseen, mutta pitihän sitä jättää vähän maisteltavaksikin. Kaupasta piti hakea hieman herkullista jätskiä mansikoiden kyytipojaksi ;) Ja voin kertoa, että kyllä maistui! Nuo Aino jätskit on mitä parhaimpia ja tämä vanilja & valkosuklaa kera mansikoiden oli täydellinen yhdistelmä :) Suosittelen!


14 kommenttia:

 1. Oi, tuo on mennyt makuna kokonaan Aino-valikoimasta miulta ohi! Täytynee korjata pikimiten tilanne! Meilläkin onneks jo mansikat pakkasessa, vaikka en itse nyt keräämään lähtenytkään, niin joka vuosi meinaa mennä jotenkin paras pakastusaika ohi kuin huomaamatta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No täällä sama, mutta silti tuo mansikoiden hommaaminen jää viimetinkaan :/

   Poista
 2. Juuri tuo Aino on ihan parasta <3 Ja mansikoiden kanssa voi namskis!

  VastaaPoista
 3. Namia, tuota Ainoa en ole kokeillutkaan! Kiitti vinkistä :)

  VastaaPoista
 4. Voi niin parasta <3 heti tuli kamala himo saada mansikoita ja jätskiä. Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pelkkä ajatuskin saa mansikoiden ja jäden himon valloilleen :)

   Poista
 5. Oi nam!!! Lepposta sunnuntaita naapuriin =)

  VastaaPoista
 6. Mansikat on niin herkkua! Me haettiin valmiiksi poimittuja ja hinta oli aika huima. No, kylläpä se lompakon lovi talven aikana unohtuu ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Sen takia mää kävinkin poimimassa, kun kuulin mansikoiden hinnan kaupan eessä :D

   Poista
 7. Tuttua on - pieniksi jäivät - omassa maassa. Hyvin tuli mutta ostettiin kuitenkin naapuri tilalta pakkaseen soveltuvia joista osa meni hilloksi.
  Nyt on sitten sienestyksen aika ja eukko kävi viereisen koivun luona eilen ja toi reilut puoli kiloa kanttarelleja - vain suuremmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kanttarelleja, tahtoo kans! :))

   Poista
  2. 4 U Onnenhippuja:
   Meillä niitä nyt on - vaikka jaettavaksi :-)
   Eukko keksii vaikka mitä joissa niitä on eri tavalla - ja viikonlopuksi - kun vieraita tulee - piirakan jossa kanttarelli on pää juttu ja sitten ne muut mausteet :-)

   Poista
 8. Ihanan näköisiä mansikoita! :) Blogissani on sinulle haaste: http://melissatakesonlife.blogspot.fi/2013/07/hauskuutta-haasteen-muodossa.html

  Ihanaa keskiviikkoa sinulle! :)

  VastaaPoista