Banneri

Banneri

torstai 26. kesäkuuta 2014

Kesäkukkasia

Hrrrrr, kun tuolla ulkona on kylmä! Ihan uskomatonta, että heinäkuu kolkuttelee ovella ja ulos mentäessä saa laittaa myssyn päähän ja hanskat käteen. Täällä meillä on tuullut nyt useamman päivän ajan todella kovaa ja kylmästi. Näiden kylmien ilmojen vuoksi ei ole huvittanut panostaa kesäkukkasiinkaan. Muutamat olen ostanut, mutta eivät nekään rehota, niinkuin kuuluisi. Kyllä se aurinko ja lämpö vain tekisi ihmeitä niille.
Juhannuksena mies nikkaroi meidän kuistin terassille kaiteet. Terassi on edelleen kesken, siihen pitäisi laittaa muutama alalauta (vai miksi niitä nyt ikinä sanotaankaan) ja pari porrasta. Tänään kävin tilaamassa meille pihalaatat, jotka mun serkut tulevat laittamaan tässä heinäkuun aikana, tuskin maltan odottaa :) Suurin osa laatoista tulee tuohon etupihalle. Mää saan pienet askelmat/portaat niistä laatoista tieltä tuohon meidän etuovelle, niistä tulee varmasti niin hienot! Uusia kukkapenkkejäkin on suunnitteleilla, mutta niitä en voi tehdä ennen laattojen laittoa. Nyt tarvis kovasti malttia, että jaksaisin odottaa enkä menisi lapion kanssa liian aikaisin ahertamaan.
Me lähdetään huomenna koko perhe reissuun. Päästään Espooseen/Helsinkiin mun veljelle ja hänen tyttöystävälleen. Reissun aikana lasten toiveet menee etusijalle, mutta salaa toivon, että pääsisin tutustumaan edes johonkin ihanaan pieneen putiikkiin ;) Toivotaan, että nyt vihdoinkin ilmat lämpenesivät ja saataisiin nauttia auringosta loppu kesä!

8 kommenttia:

 1. Ihania kesäkukkia ja kuvia, upea talo teillä! :-) Mukavaa reissua!

  VastaaPoista
 2. Teilläpä on kaunis talo! Ei oikein tunnu kesältä säiden suhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanoppa se, mutta josko se kesä sieltä vielä tulisi! :)

   Poista
 3. Ihania kukkasia. Täällä on niiiin kylmä etten ole yhtään kukkasta vielä laittanut. Mukavaa reissua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, eipä meilläkään tuota lämpöä ole ollut, mutta pakko oli jotakin kukkasia laittaa, että saisi edes vähän kesän tuntua :)

   Poista
 4. Piers Corbyn on hämmästyttänyt alan asiantuntijoita tarkoilla ennusteillaan, mitä säähän tulee. Tämänkin vuoden kaikki ennusteet nappiin, mitä Englantiin, Irlantiin ja Eurooppaan tulee.

  Hänen mukaan olemme siirtyneet nk. Mini Jääkauteen ja se tulee vain pahenemaan, siis kylmyys ja sateet ym. https://www.youtube.com/watch?v=W9abiktFkWo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyiii, ei kiitos lisää sateita ja kylmyyttä! Toivotaan, ettei hän ole ihan jokaisessa ennusteessa oikeassa ;)

   Poista