Banneri

Banneri

tiistai 1. heinäkuuta 2014

Kotona taas

Heipä hei!
Eilen ollaan kotiuduttu reissulta. Mukava oli kotiin tulla, mutta kyllä siellä reissussa olisi vielä muutama päivä mennyt. Oli kyllä hyvä reissu ja oli niin ihanaa päästä pois tutuista kotiympyröistä ja arkirutiineista. Me oltiin kaikki niin lomalla :) Täytyy sanoa, että kyllä tuo Helsinki on vain kaunis kaupunki! Mulle turhan iso asuinkaupungiksi, mutta mielettömän ihana kaupunki lomailuun. Siellä on tekemistä ja nähtävää viikon jokaiselle päivällä. Meidän reissun kohokohta oli lauttamatka korkeasaareen sekä tietenkin korkeasaaren ihanat ja erikoiset eläimet. Korkeasaari oli kaunis ja vehreä paikka, tykkäsin todella. Siellä sai eläinten lisäksi ihailla ihania istutuksia ja vehreitä maisemia.
Itse Helsingin keskustakin on täynnä toinen toistaan ihanempia rakennuksia, kirkkoja, taloja, kauppoja, kahviloita, toreja jne. Nähtävää siis riitti niin pienemmille kuin isommillekin.
Shoppailua kerettiin hieman harrastaa, mutta tällä kertaa jätin kaikki sisustuspuodit väliin. Lasten ehdoilla mentiin, joten vain muutama vaatekauppa tuli kierrettyä, joista teinkin ihania löytöjä lapsille :)
Meillä oli kaikinpuolin aivan ihana reissu ja uudestaanhan tuonne olisi päästävä koko perheen voimin. Itse pääsenkin sinne pian uudestaan, sillä tulen pelaamaan sinne harrastefutiksen sm-kisoihin ;)

Nyt hetkeksi sohvalle ja pian nukkumaan. Toivottavasti huomenna sadepilvet ohittaisivat meidät ja saataisiin yhtä kaunis päivä kuin tänäänkin!

4 kommenttia:

 1. Me tässä just mieheni kanssa suunnitellaan samanmoista reissua :)

  VastaaPoista
 2. Helsinki on oikein ihana kesäkaupunki :-) Siellä riittää tekemistä ja näkemistä kerta toisensa jälkeen. Suomenlinna on ehdoton kesäsuosikki ja aina keskustassa käydessä täytyy toki poiketa myös White on whitessä ;) (vink vink)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomenlinnaan olisin halunnut päästä, kuten moneen muuhunkin paikkaan, mutta joku toinen kerta sitten :) pistetäänpä vinkit korvan taakse :D

   Poista
 3. Mun mies on jostain syystä hinkunut Korkeasaareen jo pari kesää, itseä ei välttämättä niin kiinnosta, mutta ehkä pitää hänen mielikseen suostua ;) Voihan se olla ihan hauskaakin!

  VastaaPoista