Banneri

Banneri

sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Onnentoivotukset

Huomenta!
Voi miten kiitollisia meillä ollaankaan, että saadaan myös osaltamme juhlia isänpäivää! Aina se ei ole itsestään selvyys, joten yritetään muistaa olla kiitollisia siitä mitä meillä on. <3 Meillä aamu alkoi sillä, että jätettiin isi yläkertaan nukkumaan. Me tytöt hipsittiin alakertaan keittelemään kahvia ja tekemään aamupalaa. Aamupalan valmistuttua hipsittiin takaisin yläkertaan lahjat kainalossa ja herätettiin isi.
Löysin tässä muutama päivä sitten Kinuskikissan sivuilta mukikakun reseptin ja pakkohan sitä oli kokeilla, koska helpommaksi ei herkkujen tekeminen voi tulla. Aineet sekaisin, taikina mukiin ja muki mikroon. Pling, ja kakku on valmis! :) Voin kertoa, että tuo oli todella herkullista, varsinkin vaniliajäätelön kera. Tuosta olisi riittänyt ihan hyvin kolmeen isompaan mukiin. Kakkua ei hirveästi tarvitse, sillä se on jäätelön kanssa aika makeaa ja suklaista. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan! Helppo ja nopea vaikka yllätysvieraita varten!
Toivottelen vielä kaikille vaareille, papoille sekä isille oikein ihanaa ja nautinnollista isäinpäivää! Olette päivän ansainneet!

12 kommenttia:

  1. Samanlaiset kuviot kuin täällä! :) Mä tein tuota mukikakkua kans yks päviä, tein kaveriksi vaniljakastikkeen ja laitoin fazerin suklaapalan kakun päälle mikrostsa otettua, siinä se suli kakun päälle :) Ihanaa päivää teille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo suklaapalahan on hyvä idea, varmasti superherkkua! :)

      Poista
  2. No olipas kyllä helppo kakku, kiitos Jenni vinkistä ja oikein kivaa isänpäivä sunnuntaita sinne<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ole hyvä, suosittelen testaamaan! :) Mukavaa viikonalkua Sari! <3

      Poista
  3. Minäkin ajattelin tehdä mukikakkuja tänään, mutta jäi sitten kuitenkin niiden teko ensi viikonloppuun :) Mukavaa iltaa sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on sitten jotain mitä odottaa ;) Mukavaa viikonalkua myös sinne! :)

      Poista
  4. Ooooh, ompa hyvän näköistä! Täytyypä käydä kinuskikissan sivuilla kuikkimassa miten tuo tehdään! ;) Kiitos vinkistä ja ihanista kuvista!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa käydä kurkkaamassa resepti ja kokeilla! :)

      Poista
  5. aaaaah, green gate!!!!!danke für die tollen bilder und liebe grüße von angie aus deutschland

    VastaaPoista
  6. Mukikakku? Enpä oo kuullutkaan. Pakko heti googlata :D

    http://aitinaomanlainen.blogspot.fi/

    VastaaPoista