Banneri

Banneri

keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Keittiön uudet matot

Sain tässä eräs kaunis päivä idean, että haluan ehdottomasti meidän keittiöön uuden maton ja samoin ruokapöydän alle. Tiedän, että idea ruokapöydän alla olevasta matosta ei ole ehkä lapsiperheen unelma, mutta keksintö mikä keksintö ja matto oli saatava. Siinä menikin muutama ilta nettiä selatessa, että mistä löytyisi jokin sopiva matto. Yksi päivä meille putkahti Sotkan lehti ja sieltä sitten löytyikin meille sopivan hintaiset jä näköiset matot. Kävin matot sieltä hakemasta ja mun mielestä ne on oikein kivat.
Tykkään erityisesti, että ruokapöydän alla on matto, jotenkin se tuo sellaista kodikkuutta ja lämpöä, kun lattia on niin tumma. Mua harmittaa ihan vietävästi tuo meidän keittiön lattia muutenkin. Se on todella raskas pestä ja siinä näkyy ihan kaikki roiskeet, liat ja murut niin helposti, että mielelläni ottaisin tuon tilalle ihan jotain muuta. Noh, mutta näillä mennään.

24 kommenttia:

 1. Kaunis ja kodikas keittiö sinulla. Meiltä löytyy nuo samat tuolit ja nyt on hakusessa uusi pöytä, mistä mahtaa teidän täydelliseltä vaikuttava olla hankittu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Pöytä ja tuolit on hankittu pari vuotta sitten Maskusta (se huonekaluliike). Pöytö on suomalainen, siinä on sellainen lätkä kuin pohjanmas.fi.

   Poista
 2. Kauniit matot, tähdet on niin kivoja :)

  VastaaPoista
 3. Ompa kivat matot. Matto ruokapöydän alla tuntuu niin ihanalta. Meillä oli vähän aikaa, mutta siirsin sen muualle, mutta matto jäi kaivelemaan ja pitäisikin hankkia keittiöön joku matto. Ehkä sellainen, jossa ei jokainen murunen näy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä matto on juuri sellainen missä ei muruset näy, sopii siis meille ;)

   Poista
 4. Kivat matot ole löytänyt. Tuo tähtimatto varsinkin on ihan mielttömän ihana ♥ Mä tykkään ihan hirveesti tähdistä, vaikka jotkut sanovat, että ne on jo niin out sisustuksessa. Ei haittaa mua. Meilläkin on (lapsiperhe) iso matto ruokapöydän alla. Minustakin se tuo nimenomaan kodikkuutta ja lämpöä huoneeseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Määkin tykkään tähdistä vaikka ne olis kuin out :D Oon vähän tällänen hitaasti lämpiävä joka asialle Ja matti myöhäsenä hommaan kaikkea :D

   Poista
 5. Tosi kivat matot! Mainoksissa monetkaan ei näytä juuri miltään, mutta kauniissa sisustuksessa pääsevät oikeuksiinsa.

  VastaaPoista
 6. Ai kun tykkään tuosta tähtikuosista! Laattalattia on siitä hankala, että ennakkoon on vaikea tietää miten lika näkyy ja millainen se on pestä. Kokemusta nimittäin on edellisestä kodista, jonka vaaleassa laatassa näkyi kuivunut vesitippakin - ei kivaa. Mulla on vähä sama plääh - tunne meidän pähkinäparketin kanssa. Joka ainoa varpaanjälki näkyy enkä tykkää. Siinäpä se oli isoin asia, jonka annoin isännälle periksi sisustusratkaisuja tehdessä. Minä olisin halunnut jonkun vaalean hieman harmahtavan parketin, mutta myönnyin nykyiseen vaihtoehtoon pitkin hampain. Tässä sitä ollaan ja näillä mennään, onneksi se on vain lattia, elämän murheista vähäisimpiä :-) :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää tykkään myös! ;)

   Ja oot niin oikeessa, onneks nämä on todellaki murheista turhimpia ♡

   Poista
 7. Ihanan valoisaa teillä :) Matotkin sopivat oikein mainiosti!

  VastaaPoista
 8. Kaunis keittiö ja hienosti sopii uudet matot sinne! :)

  VastaaPoista
 9. Aivan ihana keittiö <3 niin sievää ja kaunista :)

  VastaaPoista
 10. Bjuutiful! Ja tähtimatto on piste iin päälle! ♥

  VastaaPoista