Banneri

Banneri

keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Kuistin pieni muutos

Mulla on jo pitkään kytenyt mielessä pyöräyttää meidän kuistilla tavarat ympäri ja nyt joulun jälkeen sain innostuksen tehdä sen. Kovin kova homma tässä ei ollutkaan kun penkki ja lipasto vain vaihtoivat paikkaa.
Lumipalloefektinä tietenkin jätin miehelle tilauksen uudesta naulakosta, joka pitäisi saada seinälle vieraiden ulkovaatteita varten ;) Yksi seinä on nyt niin tyhjän näköinen, että se ihan selvästi huutaa siihen jonkunlaista sievää hattuhyllyä. Tällä hetkellä mies ei paljoa kerkeä hyllyjen kimpussa olla, kun hän on nikkaroinut autotallia sisäpuolelta kuntoon, mutta jospa tässä jossain vaiheessa saataisiin se seinää koristamaan.
Tämmöistä tällä kertaa! Kivaa keskiviikkoa! :)

26 kommenttia:

 1. love your flower pictures!!! angie

  VastaaPoista
 2. Tuossahan on loistava paikka naulakolle! Meillä on myöskin avonaulakko sisääntulon yhteydessä ja onkin ollut oikein toimiva ratkaisu :-)

  VastaaPoista
 3. Kaunista! Ja niin ihanan valoisaa :)
  Ja täytyy myöntää pientä kateutta nikkaroivasta miehestä. Omanikin kyllä nikkaroi, mutta tilaus täytyy laittaa noin puoli vuotta aiemmin - ja voi hyvänen aika, siinähän ehtii jo naisen mieli muuttua kymmeniä kertoja ;)

  -Karita-
  Mukavaa viikkoa :)


  http://matamikoo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ei ne mun tilaukset aina mee edes läpi saati tuu seuraavana päivänä valmiina tarjottimella :D Minä tuuliviirikin saataan vaihtaa mielipidettä suht tiuhaan, joten miehen on varmistettava, että mitä sitä haluttiinkaan

   Poista
 4. Voi kuinka kiva ja ihanaa kun saa miehen täyttämään omat päähän pistot, eikö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se kiva, välillä niitä toiveita saa vaan useemman kerran tuoda esille :D

   Poista
 5. Teillä on kyllä kaunis eteinen<3
  Pienet pyöräyttelyt tekevät ihmeitä aikaan!;)

  VastaaPoista
 6. Kylläpä on ihana sisäänkäynti.

  VastaaPoista
 7. Kivalta näyttää. Ihanan valoisaa :)

  VastaaPoista
 8. Eteinen näyttää todella kivalta, mukavaa torstaita :)

  VastaaPoista
 9. Ihanan lämminhenkinen ja kutsuva kuisti! :)

  VastaaPoista
 10. Hyvä järjestys tuokin! Meillä on kuistilla avonaulakko ja se on ollut kyllä hyvä! Tein sen taloa kiertävän perinnelankun jämäpalasta. Tuli sopivasti rouheutta muuten niin hemppikselle kuistille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää kans luulen, että se naulakko olis kovassa käytössä. Saas vain nähä millon se sinne ilmestyy :D

   Poista
 11. Kaunis, kodikas ja valoisa. Mielestäni edellinen järjestys oli avarampi ja luonnollisempi. Ulkoa tullaan , istutaan penkille ja riisutaan kengät. Samalla voi ihastella lipastolla olevia kauniita esineitä, kynttilöitä tms.
  Vierailen eka kertaa,mutta tulen varmasti toistekin. Onnellista Uutta Vuotta kauniissa kodissa!
  Irmelin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun jätit hetit puumerkkiä! :) itse olin alkuun samaa mieltä, mutta nyt on jo silmäntottunut tuohon ja täältä olkkarista tuonne kuistille on nyt kivat näkymät. Jospa se naulakko toisi sinne vähän enemmän kodinomaisuutta, kun ovesta tullaan :)

   Tervetuloa uudelleenkin! :)

   Poista
 12. Kaunis, valoisa kuisti!! Ajoittain hyvä vaihdella järjestystä, piristää ja tuo vaihtelua :) Mun tulee harrastettua sitä liian vähän... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin huonekalut harvoin vaihtavat paikkaa, mutta ehkä se johtuu siitä, että meillä niitä on tosi hankala vaihdella, kun pohja on mitä on.

   Poista