Banneri

Banneri

torstai 16. joulukuuta 2010

Päätöksiä..

Nyt on yksi päätös tehty, talo ei tule olemaan niin iso, mitä alunperin sitä suunnittelimme. Pienennämme talo 10-15m2. Teri-Taloilta jo tulikin pienemmän talomallin piirrustukset, mutta ei vielä tarjousta. Piirrustus on lähes täydellinen, jos ei jopa sellainen. Täytyy nyt kotona mittoa ja miettiä, että onko keittiö sopivan kokoinen vai joutuuko sitä himpun verran isontamaan. Ensi viikolla pitäisi tulla Teritaloilta tarjous, jota odotan kyllä suurella innolla. Tällä hetkellä on sellainen kutina, että kahden parhaan joukkoon jää Teri- ja Kannustalo..

Teri- ja Kannustalojen myyjät ovat sellaisia kuin pitääkin. Ei tyrkytä, ei hauku muita, ei ylenpalttisesti kehu omaansa jne.. Pienenä miinuksena on Teri-Talojen myyjässä on se, että hän on vasta aloittanut, joten homma ei vielä ymmärrettävästi ole täysin hallussa. Hän on kuitenkin ollut Teri-Talojen palkkalistoilla jo pitkään, mutta tehnyt muita hommia (piirtänyt pohjia). Vähän jännittäkin, että miten tinkaaminen ja kaupankäynti hänen kanssaan sujuu.

Huomenna saapuu Jetta-Talon edustaja tarjouksen kanssa ja Kannustaloilta odotamme pienempää pohjaa ja siihen tarjousta. Tämän jälkeen saammekin istua vastaavan mestarin kanssa alas ja pohtia mikä tarjous otetaan pienen tinkaamisen jälkeen vastaan.

3 kommenttia:

  1. Jep, jep, tinkiä kannattaa aina. Jos eivät tule rahassa alaspäin, kannattaa yrittää saada mukaan tarvikkeita tai neuvotella asennusporukalta esim. ulkoverhouksen viimeistely tms. töitä. Elätte jännittäviä hetkiä - tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Kristiina hyvästä vinkistä :) Tätä olemmekin pähkäilleet, että mitä ja miten kannattaa tinkiä.

    VastaaPoista
  3. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista