Banneri

Banneri

maanantai 27. joulukuuta 2010

Lisää tarjouksista

Viime viikon keskiviikkona saatiin Teri-Talojen tarjous. Torstaina heidän edustaja tuli käymään meillä. Tarjous oli pettymys, siis siinä mielessä, että paketti oli hirvittävän kallis. Olin odottanut paljon pienempää hintaa Teri-Taloilta, mutta toisin kävi. Tarjouksesta puuttui vielä muutama ikkuna, listat ja kalliimmat portaat. Näistäkin lisähintaa kertyy noin 5000e eli heidän tarjous oli n. 20 000e Kannustaloa kalliimpi. Ja mikä parasta, Teri-Talojen tarjous oli tehty 165m2 kokoisesta talosta, kun taas Kannustalon tarjous oli 175m2 talosta. Kyllä taitaa Kannustalo viedä voiton tässä asiassa. Tänään käydään kuulemassa Kannustalojen tarjous pienemmästä talosta ja saadaan uudet pohjapiirrustukset. Sanoinkin Terin edustajalle, että vielä viikko sitten olin ihan varma, että meille tulee Teri-Talo, mutta nyt en olekaan siitä enää ollenkaan varma..Teriltä tulee Uuden vuoden jälkeen vielä hiottu tarjous, mutta saa nähdä kerkeääkö se meille ennen päätöksen tekoa. Jos hintahaitari on oikeasti noin hurja, niin eipä tässä tosiaan taida olla epäselvyyttä siitä kuka voiton vie.

7 kommenttia:

 1. Hei, mekin huomasimme saman ettei tuo Kannustalo nyt niin kallis loppujen lopuksi ollutkaan. Mietein mistä ne kalleus puheet oikein tulevat silloin, mutta nyt olen ymmärtänyt miksi kannustaloa sanotaan kalliiksi. Sen tekevät nuo hienot koristelistat ja varsinkin jos et itse osaa tehdä niitä niin hyvän kirvesmiehen löytäminen ja hänen palkkansa tuovat siihen sen lisä hinnan.

  VastaaPoista
 2. Toivottavasti saatte paremman tarjouksen sieltä Teriltä. Ihan pelkkiä euroja verrattaessa meillä Jetta oli kallein (reilu 20000e kalliimpi kuin Kannustalo), sitten Kannus, Kreivi ja halvin Teri (Terin ja Kannuksen välillä oli 10000e). Jetta ja Teritalot on kaikista pisimmälle tehtyjä paketteja. Kreivi päivitti tarjoustaan lopulta niin että nyt heidänkin pakettinsa on valmis samalla viivalla Jetan ja Terin kanssa. Kannustalo on raakilein mutta niiin kaunis kaikkine koristelistoineen yms. Kannustalojen suosittelemalta kirvesmieheltä saadaan tarjous tällä viikolla niin voidaan verrata kokonaishintoja paremmin :) Mukava seurata teidän projektia, kun ollaan ihan samalla viivalla ja vielä samantyylistä pakettia kilpailuttamassa! Onnea matkaan!!

  VastaaPoista
 3. Jane: Ohhoh, teillä on siellä tiukka vääntö tulossa! Meillä on paketit laadittu niin lähellä toisiaan kuin vain voivat olla, siis sisällöltään ja ulkokuoreltaan. Tosiaan Teri-Talo olis 25 000 kalliimpi kuin Kannustalo ja Teri on vain hieman pitemmälle viety. Mun kaveri rakentaa Kannustaloa ja heillä Kannustalon suosittelema timpuri tekee koko talon alusta loppuun. Puolessa välissä projektia heille valkeni, että timpuri on aivan pirun kallis, olisivat saaneet 20 000e halvemman, kun olisivat kilpailuttaneet hintoja. Joten kyselkää muiltakin timpureilta tarjouksia, niissä tosiaan saattaa olla paljonkin eroja.

  Oon samaa mieltä, Kannustalon malli on kyllä ihana kaikkine koristuksineen ym. :) Ja kiva tosiaan seurata teidänkin talon rakentamista, kun ollaan näin samoilla viivoilla menossa :))
  Toivottavasti saatte mieleisenne paketin hyvään hintaan!

  VastaaPoista
 4. Me saatiin kahdelta eri timpurilta tarjoukset Kannustalosta ja niissäkin oli 10000e:n ero! Kyllä todellakin kannattaa kilpailuttaa, ihan hullultahan tuo tuntuu, kun samasta työmäärästä tarjoukset eroaa noin kauheasti :/
  Mutta nyt tosiaan meille on se Kreivi-talo tulossa. Ja mikä helpotuksen tunne rinnassa, kun saatiin päätös tehtyä :)

  VastaaPoista
 5. Onpa tosi isot hintaerot! Meillä viime talvena Kannuksen ja Terin tarjoukset oli parin tonnin sisällä (mansardi, neliöitä 180) Terin eduksi. Teriin päädyttiin paremman ulkokuoren viimeistelyn, leveämmän paneelin ja autotallitoimituksen vuoksi (Kannus ei voinut tarjota autotalli-varasto-pannuhuonetta lainkaan).

  Vaikka talo tulikin 7 viikkoa myöhässä ja joitakin puutteita on toimituksessa huomattu, niin tyytyväisiä ollaan oltu Terin valintaan.

  VastaaPoista
 6. Meillä käytännön kokemus, että melko lähelle pääsivät sekä teritalot että kannustalo toisinaan, olikohan tuhannen euron hintaero loppupelissä. Mutta siis kyse eri kokoisesta talosta ja luultavasti erilaisestakin kuin teillä.. (Aurora oma suunnitelma 239m2) Eroa tarjouksissa oli asennuksessa, teritalo olisi tullut vähän "valmiimpana" kuin Kannustalo. Ja tosiaan se Kannustalon rakentaminen tulee vähän hinnakkaammaksi, mikäli ei sitten itsellä satu olemaan taitoa näperrellä..

  =) Toivottavasti löydätte hyvän talotehtaan ja saatte sopivan tarjouksen!

  Nimimerkillä 3 viikkoa talopaketin tuloon. ;)

  VastaaPoista
 7. Taija:
  Ei oo enää kauaa, että paketti saapuu. Jännää! heti sitten kuvia meidän nähtäville ;)

  VastaaPoista