Banneri

Banneri

perjantai 20. toukokuuta 2011

Hitaasti, mutta varmasti

Pitkään ollaan hiljaiseloa tällä puolella vietetty. Toukokuun ekat pari viikkoa meni siihen, että odoteltiin milloin kaupungintalolla suvaitaan vastata puhelimeen. Ensimmäiseen viikkoon meidän Harjakainen ei saanut sieltä ketää kiinni, joten hän joutui itse lompsimaan paikan päälle, jotta aloituskokous saataisiin pidettyä ja hommia päästäisiin jatkamaan. Seuraava viikko menikin miekkosella töissä ja sen jälkeen saatiin vuokrattua laaseri ja hommat saatiin odottelun jälkeen käyntiin.

Tällä hetkellä talon antura alkaa olla loppusuoralla, jonka jälkeen autotallin antura pitäisi tehdä. Hidasta puuhaa tämä on (tai ainakin näin musta tuntuu), kun noita kulmia talosta löytyy lähemäs 30 kpl:tta. Tämä homma pitäisi olla kuulemma valmis maanantaihin mennessä, katsotaan kuinka käy. Onneksi säät ovat suosineet eikä kamalaa, koko päivän kestävää vesisadetta ole vielä ollut (koputtaa puuta). Tässä muutama huonolaatuinen kuva kännykällä otettuna:

19.5.11

19.5.11

3 kommenttia:

 1. Täällä alkaa anturan valut maanantaina...=)

  VastaaPoista
 2. Onpa teillä kadehdittavan hyvällä mallilla hommat! :)

  VastaaPoista
 3. Eeva, näköjään liki samoissa mennään :) Mekin elätellään toiveita, että anturat valettais heti ens viikolla.

  Mia, Itestä tuntuu, ettei tulosta synny ollenkaan, mut maltti on kai valttia ;) Teki tuutte kovaa perästä, ihan kannoilla! :)

  VastaaPoista