Banneri

Banneri

keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Raudoitukset

Saatiin, tai siis mies sai, anturan raudoitukset kahdessa päivässä valmiiksi. Nyt vain odotellaan, että kaupungin miehet tulevat kurkkaamaan, että kaikki on niinkuin pitääkin ja sitten saadaan soitella "betonimiehet" paikalle anturaa valaamaan. Kovasti pidetään peukkuja, että valuu saataisiin perjantaille, että heti ensi viikon alusta päästäisiin kivijalkaa tehtailemaan :)


7 kommenttia:

 1. Kiva seurata teidän touhuja, kun meette muutaman askeleen meitä edellä :) Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 2. Samannäköistä puuhaa täälläkin, tosin lattianvalua varten jo raudoitellaan. Kävin myös rautakaupasta ostamassa tuota lankaa, jolla verkkoja sidotaan. Mulla oli sama olo, kuin sillä miehellä jogurtti mainoksessa (onko teillä sitä, kröhöm, ihanaa?), kun kyselin surinalangan perään. Jotain surrilankaa se sitten oikeasti olikin : )

  Eikös olekin mukavaa, kun taloprojekti edistyy noin kovin konkreettisesti?!

  VastaaPoista
 3. Jade, mennään vielä hetki teitä edellä, mut kohta pyyhällätte komiasti ohi ;)

  Anne, hahahaaa! :D Mulla on sama olo aina ku kirjotan tänne. Ikinä ei oo mitään hajua mitä raksalla ollaan tehty, vaikka oon kysellä monen monta kertaa ;) Joo, ihanaa, kun tulee valmista pintaa pikku hiljaa.

  VastaaPoista
 4. Kiva lukea kun menettä meitä edellä mutta kuitenkin suurinpiirtein samassa tahdissa.. Meillä alkaa kaivuut ensi viikolla ja siitä sitten perustusten tekoa.. Rungon pystytys alkanee heinä-elokuussa. Pitkästä rakentaessa kaikki ottaa enemmän aikaa. :D

  Voimia urakkaan!

  VastaaPoista
 5. Osmankäämi, Seuraan muös mielenkiinnolla teidän projektin etenemistä :) Samoin sinne kovasti voimia ja jaksamisia kovaan urakkaan! :)

  VastaaPoista
 6. Tuo raudoitus on ihan ok tehty, mutta missä on raudoituskorokkeet. Mikäli radat jäävät liian lähelle maata ne ruostuu puhki. Tuo korokkeiden puuttuminen on hiukan sama pidemmän päälle,kuin että raudat puuttuisivat.

  VastaaPoista
 7. Anonyymi, ei paniikkia, kyllä ne sinne seuraavana päivänä tiensä löysivät ;) Mää otin vain kuvat edellisenä iltana ja mies oli ne seuraavana päivänä laittanut ennen valua. Ite en ihan joka käänteessä kerkee raksalla kuvailla, joten joka nippeli vaihe ei tänne päivity ;)

  VastaaPoista