Banneri

Banneri

perjantai 9. joulukuuta 2011

Laattakaupoilla

Tulipas tässä eilen pyörähdettyä kahdessa paikassa kyselemässä lattiamateriaalien hintoja. Tarjouksen hain K-Raudasta ja Kaakelikeskukselta. Molemmista kyselin laminaatin, lattialaattojen ja pesuhuoneen seinälaattojen hinnat koko taloon. Tarjouksen sain K-raudasta heti mukaan ja pyöreästi sieltä tuli hinnaksi 5500e, kuulostaako pahalle? Ihastuin ikiajoiksi yhteen aivaan ihanaan kylppärin laattaan, joka oli hieman tyyriimmän puoleinen. Se veisikin sitten tuosta hinnasta reippaan tonnin o_O Siis pelkästään kylpyhuoneen seinät... kuulostaa hurjalle, mutta oli ne sen verran hienot, että ehkä niihin pitää sortua ;) Ensi viikon tiistaina on aika Hartmanille, jossa sitten suunnitellaan hela talo eli siis kaikki pintamateriaalit, tapetteja ja kaakeleita myöten :) Sieltä sitten saankin suuntaa antavan tarjouksen ja näänkin, että miten mun budjetti pitää  pintamateriaalien kohdalla. Rahaa noihin oli ajateltu se 18 000e, mutta eipä tuohon summaan taideta päästä lähellekään, vaikka laskettaisiin kaikki värkit mukaan mitä laattojen ja tapettien kiinnittämiseen yms. menee. Tämä kauppareissu oli aika helpottava, mieleiset laatat löytyivät suht helposti. Eipä tarvi sitten hädän hetkellä alkaa miettimään mitä minnekin haluaisin. Toivon vain, että maku ei vähään aikaan muutu ja nuo laatat saisi sitten joskus pistää tilaukseen :)

Viikonloppuna raksalla aloitetaan muuraamaan meidän takkaseinää. Sitä odotankin innolla, sillä silloin keittiön ja olohuoneen koko realisoituu oikein kunnolla :) Alla vielä kuva laminaatti-ihastuksesta ;)

Upofloor, tammilaminaatti ylä- ja alakertaan

6 kommenttia:

 1. Edulliselta kuulostaa, meillä meni enemmän jo pelkkiin laattoihin, vaikka suurin osa oli suht edullisia. Jos teillä budjettikin alittuu niin valitse ihmeessä mieleiset, vaikka vähän törsäykseltä tuntuisikin!

  VastaaPoista
 2. Noihin saa uppoamaan huomaamatta kivasti rahaa..mulla ei ole vielä tietoa mikä summa meillä menee pintamatskuihin, kun poikien huoneet on vielä ilman matskuja. Laatoissa huomasin kyllä, että vaikka ei ostettu kalliita laattoja niin kyllä niihin paloi rahaa... ;)

  Yhdn kompromissin jouduin tekemään; valitsin mieluisasta kauniista ja kalliista laatasta vain yhden kappaleen "koristeeksi" alakerran vessaan. Muuten seinät laatoitetaan saman sarjan peruskaakelilla. ;)

  VastaaPoista
 3. IHANAAAAA!!! -että ootte saaneet valittua laatat ja vielä budjetti ALITTUU!!!! sanoisin samaa että satsaa siihen laattaan johon ihastuit- on jotain sellaista ihanaa itselle, johon ei niin vain kyllästykään. Laminaattikin näyttää mun silmään juuri oikealta sävyltä! ;)

  VastaaPoista
 4. Samoilla linjoilla täälläkin; Peruslaattaa yleisesti ja vähän luksusta sekaan :D Kyllä siitä hyvä tulee!

  VastaaPoista
 5. Eipä kai tuo niin pahalta kuullosta tuo hinta. Riippuu tietenkin laatoitettavasta alasta:). Ja kallimmaaksi tulee, jos sitte kyllästyy ja rupee vaihtamaan:D.

  VastaaPoista
 6. Kiva toi laminaatti. Laitahan kuvia myös laattavalinnoista :)

  -Juha

  VastaaPoista