Banneri

Banneri

keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Jahkailut jatkukoon.. Huoh!

Elikkä lattialaattapohdinnat jatkuu. Ei olis pitäny mennä käymään Hartmanilla tässä eräänä päivänä ollenkaan, koska bongasin sieltä kaksi nätin väristä laattaa. Tosin laatan koko vaihtui nyt 30x60sentistä 33x33cm:iin. Mullahan piti valinnat olla jo selvillä vesillä, mutta nää kaks sekotti pakan uudestaan. Nappasinpa laatat kotiin mukaan ja hain vielä Kaakelikeskukselta sen ruskean 30x60 laatan, jotta voisin verrata niitä keskenään. Täällä pähkäilyt ja pohdinnat on jatkunu kiivana pari päivää, päättämätön luonne kun olen. Valinnat on tehty jo ainakin sen sata kuus kertaa, mut silti se mieli muuttuu, blaah! Tällä hetkellä ajatus nyt olis sellainen, että kuisti, keittiö ja ruokailuerkkeri laitettais tuolla 30x60cm laatalla ja molemmat vessat tuolla vaaleammalla 33x33cm laatalla. Ajattelin, että alakerran vessaan vois olla kiva vaaleampi laatta, kun vessassa ei ole ikkunaa mistä tulisi luonnon valoa. Nyt vain mietin, että onkohan tuo 30x60cm laatta liian tumma keittiöön ja kuistille? Tosin keittiössä ja kuistissahan on kaikki kalusteet valkoisia ja seinät vaaleita, joten tuo tumma laatta toisi varmasti mukavasti ryhtiä kokonaisuuteen. Tykkään kyllä tuosta tumman sävystä ja sitä laattaa puoltaa myös erittäin edullinen hinta :D
Ylimpänä jo valittu ja oikealla pohdinnassa oleva
Meillä raksa on seissyt ilman rakentajia jo varmasti reilun viikon ajan. Meillä on sairastettu oikein urakalla, joten huilia töistä on pidetty. Yläkerrassa on 2 pientä makkaria, ja meidän isompi makkara pohjamaalattu ja jos oikein muistan, jokainen on maalattu kahteen kertaan. 
Tytön huone
Meidän makkari
Takkakin saapui vihdoin ja viimein tontille. Onneksi meillä oli 2 reipasta "apupoikaa", jotka kävivät kantamassa takanpalaset sisälle turvaan, kun miekkonen matkusti toisella puolella suomea (ainakin melkein). Iso kiitos siis vielä miehille avusta! :) Jospa se takan kokoaminen alkaisi jo ensiviikolla (ja joku ei malttais millään odottaa ;) )

3 kommenttia:

 1. Siis, noi värit on kaikki mielestäni ihania ja varmasti sopisivat jokainen teidän värimaailmaan kuin nenä päähän! Nyt vain valkkaat parhaiten teidän budjettiin sopivat kaakelit sekä missä on laadukkain pinta hintaan nähden. :) Kivaa,että teilläkin jo takkatiilet saapuneet! Toivotaan ettei teillä tule vastaavia ongelmia kuin meillä sen kanssa vaan saatte takan pian kasaan. ;) Meille on tänään tullut muurari paikalle... saas nähdä, miten hommat on edistyneet vai vieläkö jotain... ;)

  VastaaPoista
 2. Voi kun tuo 30x60 on kauniin värinen! Eikä ole muutes mitään vikaa tuossa 33x33 laatassakaan :) Olen sun kanssa samaa mieltä, että tumma laatta muuten vaaleassa ympäristössä antaa ryhtiä kokonaisuudelle. Ja jos sulla on iso pinta-ala laatoitettavana, isompi laatta tekee myös rauhallisemman ilmeen lattialle...Sanoo hän, joka ei muuten sitten ymmärrä oikeasta sisustuksesta mitään vaan heittelee ihan mutu-tuntumalta näitä ajatuksia ilmaan :DD

  Meillä tuli isolle alalle aika tummaa laattaa eikä se näytä lainkaan liian tummalta, vaikka niin pelkäsinkin etukäteen. Seinät on vaaleita ja kalusteet tulee olemaan vaaleita siinä ympärillä. Olen ihan tyytyväinen ratkaisuun.

  Minkä päätöksen ikinä teetkään, se on teille just paras ratkaisu ja laatta on oikein hyvännäköinen oli se ihan kumpi tahansa!! :DD Tsemppiä päätöksentekoon!!!!

  VastaaPoista
 3. Mua pelottaa avata tapetti- tai laatta-aiheisia postauksia just sen takia, jos niistä löytyy joku uusi ihastus :D Nyt kun on suunnitelmat suht selvillä niin kaikki menis sitten ihan uusiksi ;) Ei muuta kuin hyviä päätöksiä tekemään! Hyvältä nuo kaikki näyttää ainakin näin ruudun välityksellä :)

  VastaaPoista