Banneri

Banneri

torstai 22. maaliskuuta 2012

Takka

Meidän takan teko on aloitettu :)) Meillehän tilattiin tiileriltä vain sydänkivet takkaan. Niiden päälle tehdään siporeksistä(?) kuoret ja lopuksi takka vielä laatoitetaan. Hieman kyllä hirvittää, että saanko sellaista takkaa mistä haaveilen ja onko Harjakainen ollenkaan kärryillä mitä olen ajatellut, mutta eiköhän siitä ihan hyvä tule. Kuvat ovat kännykällä otettuja, joten laatu on mitä on :)

Voi kun se on pienen näköinen :)

Yläkerrassa on akvaario ja kylpyhuone/wc saanut valkoista väriä pintaan. Pieni aula pitää vielä hioa ja pakkeloida kertaalleen, niin sen jälkeen sekin saa maalia pintaansa. Sitten yläkerta onkin urakoitu tämän osalta. Tosin... portaikon taakse jäävä seinä (n.5-6m korkea) on vasta paklailun asteella, joten sen kanssa menee tovi ennenkuin se saa maalin pintaansa.

Tänään on sitten laitettu lattiakaakelit sekä takan laatat tilaukseen. Huomenna käyn hakemassa vessojen lattiat raksalle. Salaa mielessäni toivon, että ensi viikon loppupuolella vessat olisi laatoitettu ;) Vessoihin valitsin 33x33cm pukkilan laatan, sen vaaleamman sävyn. Esittely löytyy edellisestä postauksesta. Toivon mukaan saan huomenna lopullisen tarjouksen myös kylppärin seinien kaakeleista, jotta saisin laittaa nekin tilaukseen.

Pikkuhiljaa se vain valmistuu, kunhan malttaa oottaa ;)

8 kommenttia:

 1. Vautsi, näyttää hyvältä! Juu mutta takka tosiaan on kyllä pienen näkönen ette taija saada tuolla lämmitettyä noin isoa taloa ;) Hih! Ei vaiskaan hyvältä näyttää takkakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakin jännittää teidän takka, heti kuvia tulemaan kun edistyy :-)
   Noi sisäikkunat on niin ihanat, wau.

   Poista
 2. Juuhuuuu! Hienolta näyttää =) Ja kyllä se takka siitä kokoseksensa muodostuu jahka saa pintoja päällensä =) Rungosta päätelleen ei siitä yhtä muhkiaa ku meijän Tyyne tule, mutta varmasti hieno =D

  Tsemiä naapuriin!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa! Siinä se takan runko jo könöttää! Hieno siitä tulee vielä kun saa pinnoituksensa ympärilleen! Kaikki tuntuu aluksi aina niin pieneltä mutta kummasti ne saa juuri oikean muotonsa ja kokonsa kun kaikki on viimeistely vaiheessa! :) Näinhän se oli ihan alun perustuksienkin kanssa..."miten me näin pieni talo ollaan tilattu", jne. :D

  Ja laatatkin olet saanut tilaukseen, hienoa!! Pian teilläkin on ekat laatat lattiassa! ;D

  Mukavaa viikonloppua sinne!!

  VastaaPoista
 4. Tuossa vaiheessa on vielä niin ihana rempata/rakentaa, kun tekemisen jäljen näkee niin selvästi:)
  Takka on pystyssa ennen kun huomaatkaan!

  Hyvää viikonloppua!!

  VastaaPoista
 5. TAKKA!
  Meille se tulee loppukesästä, ennen sitä tietenkin tuo piippu. Ja piippu taasen tulee seinän takana olevan saunan ehdoilla - eli kiukaan ehdoilla.
  Olen päätymässä paikalla muurattavaan, tulee ainakin just oikein tehtynä- jos löydän oikean muurarin.
  Yksi sen tehtävistä on, ja se ensimmäinen on luovuttaa hitaasti lämpöä ympäristöön.

  VastaaPoista
 6. Nonnukka, kiitos! :)

  Johanna, Juu, pitää pitää teidät ajantasalla :D Kiitos, itekin oon tyytyväinen noihin yläkerran ikkunavalintoihin :)

  Tingeling, Kiitos tsempeitstä! Juu ei me taidetan ihan tyynen mittoihin päästä, mutta jos tästä tulis tyynen pikkusisko, Irma. xD

  Leena, Ihan totta, kaikkihan tässä projektissa näyttää jotenkin vääristyneeltä aluksi, mutta kyllä se siitä sitten, kun valmiiksi muuttuu :)

  Mia, Tämä on tälläistä aallokossa ajelua, välillä tulee nopsaa näkyvää ja välillä junnataan sellaisissa hommissa mikä ei näy minnekään. Onneksi kohta tulee lopullista ja näkyvää pintaa, niin näyttää talo edistyvän :)

  Ukko-tonttu, tsemppiä sinnekin valintoihin!

  VastaaPoista
 7. Ihanat nuo sisäikkunat! Mistä löysitte tai miten teitte?

  VastaaPoista