Banneri

Banneri

sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Kodari ja makkarin kaapit

Kodari on ollu koottuna jo jonkin aikaa. Siellä vain on vielä paljon tavaraa eessä, joten ihmeempiä kuvia en saanut otettua (kuvat ovat tosi surkeita, sori). Voi että mää tykkään, kun keittiö ja kodari on U:n malliset :) Toivottavasti toimii käytännössäkin. Meidän makkariinkin on koottuna vaatekaapit ja ihan siistit niistä tuli. Ensiksi ajattelin, että haluan sinne jotkut oikein vanhat kaapit, mutta uskon, että tämä ratkaisu oli kaikista paras. Kaappitilaa aina tarvii ja nyt sitä on kunnolla. Kaapin ovet ovat samat kuin tytöllä ja näistä meidänkin kaapeista puuttuu vetimet sekä kaapin ylhäältä koristelista. Nyt mies jatkaa urakkaansa meidän porrasseinämän kanssa. Sitä siis vielä pakkeloidaan ja hiotaan. Toivottavasti kohta saadaan se pohjamaalattua ja maalattua lopullisella värillä.

Makkarin kaapit
Kodari
Voi kun näyttää pienelle =D

5 kommenttia:

 1. Kauniit makkarin kaapit!!

  Olen sitä mieltä, että U-malli on tilavampi kuin pelkkä "putki". Meillä oli ennen U-mallinen keittiö ja se oli ihan toisella tavalla tilava kuin nykyinen L-malli. Olisin halunnut U -mallisen nykyiseen kotiinkin, mutta kun rakentaminen on kompromissien tekoa, joten...

  Terkkuja sinne ja onnea porrasseinämän maalaukseen!

  VastaaPoista
 2. Oon samaa mieltä, että U-mallinen on aivan mahtava keittiössä ja kodinhh:ssa! Ja nyt voin jo sanoa,että toimii myös käytännössä! ;) tosin, mun kompromissi tuli sit eteen olohuoneen suuruudessa (olisin halunnut leveämmän) sekä keittiöstä uupuu korkeakaappi,mutta jospa sitä selviäisi kuitenkin koska uutta taloa EI aiota rakentaa!!! :) Ihanat kaapit on makkarissa, sitä ei voi koskaan olla liikaa! Koittakaahan selvitä siitä porrasseinämästä; sen jälkeen kaikki onkin yhtä "lastenleikkiä!" Voimahalit! <3

  VastaaPoista
 3. Komppaan Leenaa ja Eevaa, U-malli toimii varmasti tosi hyvin niin keittiössä kuin kodarissakin - hyvin siis suunniteltu! Jaksuja!

  VastaaPoista
 4. Moi, sanoin jo eukolle että "meillä on isompi" -- kunnes hän tipautti minut alas sanomalla että meillä ei ole vielä kaappeja - mutta - onhan siellä yksi "Lattia Wilhelmi" pöytälevynä ja sen alle sain tänään pyykkikoneen (vessasta) ja viemäri että vesiliitännät kuntoon :-)

  VastaaPoista
 5. Komea tapetti:). Kyllä kelpaa kotia hoitaa tuolla;).

  VastaaPoista