Banneri

Banneri

sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Pitkästä aikaa

Raksalla ei ole tapahtunut mitään ihmeellistä, joten tämän vuoksi kirjoitustahtikin on ollut verkkainen. Olkkari on saanut uuden oven, takaoven. Kyllä vain valkoinen ja "oikea" ovi tekee ihmeitä taas ulkonäölle. Olkkari on jo paljon valmiimman näköinen :) Olkkarissa on myös katon panelointi alkanut ja siellä ollaan ehkä puolessa välissä. Mies tuumasi, että kovaa ja hidasta hommaa on tuo katon laittaminen yksikseen. Sinne tulee niin kovin pitkiä pätkiä ja huonekorkeus on sen verran korkea, että se tekee paneloinnista haasteellista. Onneksi huomenna saadaan apuri paikalle :) Kodinhoitohuoneen katto on myös paneloitu, vielä pitäisi laittaa muutama siivu tapettia ja sekin olisi sitten listoja vaille valmis.

Sitten yksi ISO murrr ja huoh! Meidän vastaava, joka on nyt kahden kuukauden ajan luvannut laatoittaa meidän kylppärin, ei ole sitä vieläkään tehnyt. Viimeinen lupaus oli, että lattia- ja seinälaatat olisivat paikoillaan tämän viikon lopussa, mutta eipä ole näkynyt..Paketeissaan ovat edelleen. Niin hyvä kuin hän onkin, niin tämä tyhjien lupausten antaminen tympii. Luojan kiitos meidän hommat ei seiso tuon asian takia. Toisaalta uskon, että hän ei tätä viivyttelisi, jos meidän muutto tai jokin muu asia olisi noista laatoista kiinni. Joka tapauksessa olisi kiva, jos lupaukset pidettäisiin.. Kaikesta huolimatta en vaihtaisi Harjakaista kehenkään toiseen :D

Perjantaina 13. lähenee ja niin lähenee meidän kalusteiden toimituskin! Juurikin perjantaina tontille saapuvat kaikki kalusteet ja tätä hetkeä en malta odottaa sitten millään. Toivottavasti tuo päivä ei vain enteile mitään pahaa ;) Sehän nyt tästä vielä puuttuisikin, että jotain sattuisi. Esim. että koko kalusteet ei tulisi ollenkaan xD Haluan niin nähdä kalusteet paikoillaan! Kaikista eniten jännitän tasoja ja niiden värityksen sopivuutta meille. Tasot valitsin "hetken mielijohteesta" ja hieman erikoisemmat. Tai siis ei ne oikeesti oo erikoiset, mutta väritykseltään sellaiset mitä en ois ihan heti uskonu ottavani ;) Alla näette kännykällä otetut kuvat. Väri ei ole ihan aito, mutta sinne päin. Kodarin taso on luonnossa sellainen harmahtavan vaalea. Niin ja samassa kuvassa myös näkyy vilaukselta meidän keittiön, kodarin ja alakerran aulan vaatekaapin ovimalli :) Vessat ja tytön kaapisto saa sitten vielä hienomman (ja kalliimman) ovimallin, jota en muualle raaskinu ottaa ;)

Taso keittiöön ja vessoihin
Taso kodariin

3 kommenttia:

 1. Kyllä! Ovet antaa uskomattomasti valmiin tuntua :)Jotenkin tutun näköinen ovi, meillä taitaa olla samanlaiset takaterassin puolella.

  Eikä ole kyllä kivaa odotella jotain tiettyä asiaa valmistuvaksi, respektiä sulle - mulla olis menny jo hermot ;))

  Perjantai ja 13.on teille kuule ihan ONNEN päivä elä suotta huolehdi! Hienoa, että kalusteet saapuu ja pääsette niiden kimppuun.
  Tasot näyttää ainakin kuvissa tosi hyviltä ja natsaavat hyvin yhteen ovimallin kanssa, ja sitä ne on varmaan livenäkin. Mikä sävy on kyseessä?

  Mukavaa viikkoa teille ja kalusteiden odottelua, se on aika mukavan kutkuttavaa :D

  VastaaPoista
 2. Ihana ovimalli!!! Todella hurmaava ja kodikas! Loistovalinta!! :) T. Sanna

  VastaaPoista
 3. Eeva, mulla pinna kestää vielä, ku ei oo "pakkotilanne". Hermohan ois napsunu jo aikaa sitten, jos jonku toisen asian tekeminen riippuis niistä kylppärin laatoista ;D
  Ovimalli taitaa olla ihan mattavalkonen, perussettiä ;)

  Kiitos, on tää kyllä taas jänskää, ihan niinku talopakettia oottais :)

  Kannustalo Villa ElSalla, Kiitos! Tuo taitaa olla aika perusmalli, mut tykkään siitä :)

  VastaaPoista