Banneri

Banneri

lauantai 27. lokakuuta 2012

Illan hämärissä

Napsasinpa nopsaa kuvia iltahämärässä, joten laatukin on oletettavasti sellainen. Laitettiin olkkariin meidän tv-tason yläpuolelle hylly, joka oli jo vanhassakin kodissa siinä. Hyllyä mallailtiin monelle korkeudelle, mutta päädyttiin lopulta siihen mihin se nyt tuli. Nyt olen hyllyä jonkin aikaa katsellut ja minusta se on ihan liian korkealla :D Voitte vain kuvitella sen harmituksen määrän.. Täytyy kehitella joku kiva sydän- tai viirinauha kulkemaan tuosta hyllyn kannattimista, jotta tuo hyllyn ja tv:n väli ei näyttäisi niin isolle. Hyllyä kun ei viitsisi lähteä kovasti laskemaankaan. Noh, täytyy sitä katsella viikon päivät, niin eiköhän se silmä totu siihen, niinkuin moneen muuhunkin pikku ongelmakohtaan täällä ;)  Mää olen tiedettävästi juurikin tälläinen ihminen, jään aina hirveästi harmittelemaan kaikkea ja loppujen lopuksi en enää edes muista kaikkia harmituksen kohteita, kun niihin tottuu. Tavaratkin näyttä olevan vähän jokainen sinnepäin laitettu ja kaikki taitavat vielä etsiä paikkaansa. Noh, pääasia on, että nuo tasot eivät ole aivan tyhjät :D

Meninpä perjantaina ostamaan yhdet jouluvalot lisää. Pakkohan ne oli laittaa esille valoa tuomaan, kun illat ovat niin pimeitä (hyvä tekosyy) ;) Sain muuten synttärilahjaksi (jotka oli jo aikaa sitten) kaksi ihanaa sisustuskirjaa. Jouluaiheisia, mutta ihania. Suosittelen!


2 kommenttia:

  1. Tiedän tunteen :D Mites olis joku tekstitarra tohon alle? Se viirikin kuulostaa hyvältä!

    VastaaPoista
  2. Täällä ilmoittautuu myös yksi pähkäilijä ja harmittelija :D Mikä siinä on, että vaikka kuinka katsoo naulan tai propun paikan niin AINA se menee väärin ;)

    Ihania joulukirjoja :)

    VastaaPoista