Banneri

Banneri

keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Jotain pientä

Niin se aika vain menee ja mitään ihmeempiä ei ole täällä tapahtunut. Niinkuin moni raksaaja tietää, niin se ähky tulee, kun muutto on ohi. Itsellä ei ehkä niinkään, kovasti olisi intoa saada kaikkia mahollisia hyllyjä ym. paikoilleen, mutta mies on totaalisen kyllästynyt tällä hetkellä kaikkeen mikä liittyy vasaraan, poraan, nauloihin jne. Toisaalta sen ymmärrä, sillä kyllähän tämä rakentaminen vei hänen voimat totaalisesti, joten suotakoon pieni laiskottelu hänelle ;) On meillä kuitenkin vessoihin saatu peilit ja yläkerran vessan on saanu paperirullatelineenkin seinään ;) Lamppuja on myös tullut kattoon, joita voisin joskus kuvailla, kunhan valaistus vain muuten sallisi.
Meidän uutta ruokapöytää ootan kuin hullu puuroa, mutta.. odotus senkun vain jatkuu.. Toki osasin tämän etukäteen arvata, kun Maskusta pöytä hommattiin. Sieltähän ei mitään saa ajallaan.. Noh, vielä viikko ja sitten pöydän pitäisi olla meillä.
Verhotankojakin olen yrittänyt etsiä joka puolelta. Meidän ongelmakohta on olkkari, johon pitäisi löytyä n. 4m pitkä verhotanko. Verhotangot pitäisi olla valkoiset, mutta ehkäpä kromisetkin kävisi. Onko kellään vinkata hyviä, mutta suht edullisia tankoja? Verhotangot pitää olla seinillä marraskuun loppuun mennessä, että saan jouluverhot sitten ikkunoihin, osa verhoista on nimittäin jo viime vuonna tilattu ;D

Lopuksi kuvia vessoista. Yläkerran vessasta puuttuu vielä spotit lipasta, muuten alkaa olla valmista.


9 kommenttia:

 1. Aah, silmä lepää noissa kuvissa, niin kaunista! Äläkä nyt hosu, kyllä ne loput hyllyt vielä paikoilleen tulevat ja pöytäkin varmasti saapuu, ennemmin tai myöhemmin ;)

  Nauttikaa, teillä on IHANA KOTI! Onneksi olkoon!

  VastaaPoista
 2. Tutulta kuulostaa tuo ähky! Mutta pikkuhiljaa laittelette :)
  Kauniita vessakuvia!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat kehykset peileissä ja muutenkin on kaunista!!

  Pieni vinkki verhotankojen ostoon: Käänny ihmeessä verho-ammattilaisen puoleen! Ne osaa laskea minkä verran tankoja menee eri tiloihin ja minkä pituisia kannattaa yhdistää, jotta niistä saadaan sopivan pituinen kokonaisuus.
  Mulla meinasi mennä sormi suuhun, kun yritin itse pähkäillä näitä asioita. Hetken hermoiltuani kipitin tutun myyjän luo ikkunamittojen kanssa. Hän laski hetkessä tarpeen ja antoi ohjeet mitä tankoja asentaa minnekin ja mitä yhdistämällä saadaan oikea kokonaisuus. Toimi ja säästyi myös rahaa, itse olisin ostanut varmaan turhia tankoja.

  Ja hei, edullisia muunneltavia verhotankoja EI olekaan!(HARMI ja murisee vielä päälle!)

  Raksablues kuuluu elämään. Se menee kyllä ajan kanssa ohi :D

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköistä :) Mä oon suunnitellut verhoja vasta tyttöjen huoneeseen. En oo osannut ajatella niitä vielä muualle, kun kaikki on niin kesken. Mahtava, että sä oot ehtinyt ja osannut suunnitella niin pitkälle, että oot ostanut verhojakin etukäteen!!
  Mun kaveri osti vasta Kirsch-verhotangot Prismasta, Terrastakin vois löytyä, ja ne oli tosi nätit (New England-mallistosta). Hintaa en kyllä tiedä mutta täältä löytyy valinnanvaraa: http://www.kirsch.fi/tuotteet_fi/tuotteet_verhotangot

  Jysk mainosti kans verhotankoja -40% ja Ikeastahan löytyy myös suht edullisia.

  Toivottavasti löydät mieluiset!

  VastaaPoista
 5. Tuo "ähky" on tuttu juttu kun ei halua katsoa vasaraa eikä nauloja ym.
  Mutta onneksi se on ohimenevä tauti :-) Siis ainakin minulle---

  PS. JA onneksi olkoon vielä uuteen kotiin XD

  VastaaPoista
 6. Ihanalta näyttää! :)

  Meillä on nuo Kirsch-merkkiset tangot joka puolella kotona. Olkkarissa tarvittiin noin 5 metriä pitkä tanko. Ostettiin 2 jatkettavaa Kirschin tankoa ja laitettiin päihin paksummat osat ja yhdistettiin keskeltä kapeammalla osalla. Hyvin on toiminut jo reilut 5 vuotta. :) Tangot on ostettu Kokkolan K-raudasta rakentajien alennuksella.

  VastaaPoista
 7. Eija, kiitos! :)) Joo, tuntuu ettei pöytää malttais enää oottaa, ku sitä on ootettu jo yli 8vkoa =/

  Nonnunkka, <3

  Anni, kiitos! :)

  Jaana, ähky oli odotettavissa, mutta jospa se tästä tasaantuu ;)

  Eeva, itekin tykkään, varsinkin noista alakerran valkosista kehyksistä. Ehkä munkin on viisainta lompsia jonkun asiantuntijan luo ;)

  Tiina, K-raudassa tässä kerran tankoja kattelinkin ohimennen, mutta täytyypä kurkata vielä paremmin, kiitti vinkistä! :)
  Jane, kiitti vinkistä, täytyypä ottaa selvää ja käydä kurkkaamassa! :)

  ukko-tonttu, joo, toivottavasti on ohimenevä ilmiö :D

  VastaaPoista