Banneri

Banneri

sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Miten ihana ilma!

Täällä meillä on satanut tällä viikolla aivan ihanasti lunta ja tänään sää oli mitä parhain aamulenkkeilyyn(koiran ulkoiluttamiseen) ja ulkoilemiseen. Aurinko paistoi ja pakkasta oli juuri sopivasti, sellaiset -5°. Näpsäsinpäs muutaman kuvankin, kun aurinko niin ihanasti paistoi :) Voi kunpa tämä lumi pysyisi maassa, mutta vahvasti epäilen.

Kuvasin myös tyllerön (tulevaa ja keskeneräistä) huonetta. Tulevaa ja keskeneräistä siksi, että kuumeisesti odotamme milloin tyllerön uusi, isojen tyttöjen, sänky saapuu. Toivottavasti se tulee ensi viikon loppupuolella. Tyttö on siis vielä nukkunut meidän huoneessa ja häkkisängyssä. En raaskinut tyttöä laittaa omaan huoneeseen, koska siellä ei olisi ollut mitään muita tavaroita kuin häkkisänky ja vaatekaappi + kasa pahvilaatikoita. Nyt ollaan autotallista haettu vanha pikkuinen "kirjoituspöytä" ja vähän jo tulevaa rekvisiittaa huoneeseen. Sänky vain puuttuu ja tyllerö on valmis omaan huoneeseen :)

Meidän pellon reunalta <3
Takapihalta
Tyllerön huone

2 kommenttia:

  1. Voi kääks kuinka kaunista ja talvista teillä siellä on!! Täällä on puoli senttiä lunta maassa eikä puhettakaan mistään pulkasta tai muistakaan talvivälineistä.
    Pikkuneidin huoneesta tulee varmaan aika ihastuttava - ainakin ennakkokuvista päätellen :D

    VastaaPoista
  2. Ihana neitokaisen huone, ja huomasin, että ollaan virkkailtu samanlaisia mattoja ;) Kesällä virkkasin kummallekin tytölle Aura-matot; isommalle pinkin ja pienemmälle limen. Ei vaan olla saatu niitä vielä lattialle asti, kun pienemmän huone on vielä työn alla ja neidit majailevat nyt samassa huoneessa tavaroineen :D

    Terkuin Jonspe Eripurasten Rauhalasta

    VastaaPoista