Banneri

Banneri

maanantai 14. heinäkuuta 2014

Huh hellettä!

Voi miten ihanista ilmoista ollaankaan saatu nauttia! Välillä on kyllä toivottu vesisateita, mieluiten yöaikaan, että kukkasia/puita ei olisi tarvinnut niin paljon itse kastella. Tänään hautovan ilman päätteeksi meillä ukkosti ja vettä tuli hetken aikaa kuin saavista kaatamalla. Tämä oli se kaivattu vesikuuro ja nyt voisi taas hetkeksi riittää ;)
Reipas viikko sitten mieheni nikkaroi kauan haaveissa olleen kaariportin meidän "puutarhaan" (l. takapihalle). Minä aloitin maalaamaan sitä pensselillä, mutta sehän oli hullujen hommaa, joten miekkonen otti ruiskun käteen ja suhautti sen ruiskulla valkoiseksi. Portti saatiin maahan kiinni ja niinpä pääsin istuttamaan ensimmäisen Kärhön portin juureen. Kärhössä oli ostohetkellä jo ihanasti nuppuja ja nyt se on niitä aukaissut. Kylläpä sen kukkaset ovatkin vain kauniita valkoista kaariporttia vasten, tykkään! <3 Tosin karu totuus tulee alla. Kärhö on vielä hyvin hyvin pieni, mutta jospa se siitä vielä pääsee loistoonsa :)
Olen kauan sitten lupautunut täksi viikoksi töihin. Nyt on ensimmäisen työpäivänä takana ja vielä olisi 4 edessä, hieman erilainen viikko siis! :)
                          Ihanaa viikkoa teille!

6 kommenttia:

 1. Ihana <3 Meillä on samalla tyylillä tehty "kaari" kiikun ylle, ja totta kyllä, hullun hommaa maalata se pensselillä.. Minä tein sen! :'-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, teidän kaari on varmasti ihana! Mulla haaveissa sellanen rautakiikku :)

   Poista
 2. Meille kans valmistui tänään pergolaportti ja huomenna ois tarkoitus se maalata. Pergolan säleikkö oli kans melko työläs ja hermoja raastava maalattava, mutta mikään ei oo vielä voittanut terassien kaiteita :D Ne oli tosi työläät maalata pensselillä valumajälkiä varoen..

  Kaunis kärhö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta taas tuntuu, että tuo säleikkö oli paaaaljon ärsyttävämpi kuin terassin kaiteet, vaikka niissäkin niitä pikku välejä riitti :D

   Poista
 3. Onpa ihana! Ja tuo kärhö varmasti kasvaa vauhdilla - on kaunis :)

  VastaaPoista