Banneri

Banneri

torstai 10. heinäkuuta 2014

Kivireunus

Voi että me nautitaan näistä helteistä. Nämä aurinkoiset ja lämpöiset päivät on niin mua varten. Ythään ei valiteta kuumuudesta, koska se tiedetään, että ikusuuksia nämä eivät kestä. Me ollaan, niinkuin varmasti jokainen muukin, aamusta iltaan pihalla. Sisällä käydään syömässä, jos sitäkään. Kuumuudesta huolimatta, oon tonkinu tuolla kukkapenkeillä ja facebookin kirpparin kautta sainkin puolikkaan peräkärryllisen kiviä, joita ladoin kukkapenkkien reunalle. Aluksi en ajatellut reunoille mitään, mutta kummasti nuo kivet vain toivat uutta ilmettä reunuksille ja ne myös toivat kukkapenkit ihan erilailla esiin. Tykkään!
Mun ensimmäinen ja kohtuu iso penkki on nyt oikeastaan täpötäynnä erilaisia kukkasia ja niitä sitten siirrellään johonkin toiseen penkkiin, kun oikein tuppaavat leviämään. Kukkapenkin koristukseksi mies tekaisia pienet heinäseivästikkaat. Aika hauskasta sopivat tuonne kukkapenkkiin kivien rinnalle :)
Meidän etuterassikin saatiin vihdoin ja viimein valmiiksi. Vielä se pitäisi petsata, mutta osa terassilaudoista oli vielä märkiä, joten homma jää loppukesään/alkusyksyyn (l. ensi kesään). ;)
Mukavaa loppupäivää!

8 kommenttia:

 1. Kaunis piha ja kivet tosiaan tekevät paljon. Ihania kesäpuuhia <3

  VastaaPoista
 2. Kivet viimeisteli penkin ja on niin perfect♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta tuli kyllä pihan piristys (ku ei täällä vielä muutakaan oo) :)

   Poista
 3. Kaunis tuli! Voi kun teillä nätti talo! Nuo kivet kannattaa alustaa kankaalla, joka estää rikkaruohojen kasvun, sillä niitä on tosi hankalaa kitkeä kivien välistä. (Kantapään kautta opittua.. ;O)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Satu! Jep, kangasta laitoin, mutta joissakin kohdissa saattaa olla liian kapeasti, joten täytyy olla tarkkana rikkaruohojen kanssa :)

  VastaaPoista
 5. Olen ihan kivifani, joten en voi olla tykkäämättä:) Isot kivenlohkareet ovat ihan huippuihanat! Kivat heinäseivästikkaat<3 Meillä ei ole kankaita harrastettu, ja joka kesä revinkin ruohoja ja heiniä kukkapenkeistä:D

  VastaaPoista