Banneri

Banneri

torstai 28. elokuuta 2014

Iltapalalla..

Meillä oli eilen sateinen päivä, vettä taisi tulla pitkin päivää enemmän ja vähemmän. Mietittiin vanhemman tytön kanssa, että mitä tekemistä keksittäisiin. Ja yht'äkkiä hoksattiin, että sämpylöitä ei olla tehty pitkään aikaan, vaikka monesti ollaan meinattukin. Sateisin illan ratoksi alettiin tyttöjen kanssa leipoa sämpylää. Mikäs sen parempi iltapala onkaan kuin tuoreet ja lämpimät sämpylät. :) Siihen samaan syssyyn ajattelin tehdä iltapalalle vielä lättyjä. Laitoin lättytaikinaan ripauksen kaardemummaa ja voin kertoa, että kyllä maistui lätyt hillon ja kermavaahdon kera ihan jokaiselle ;)
Meillä täällä alkaa kohta hieman erilainen arki. Saan "lomailla" enää tämän viikon ja heti maanantaina työt kutsuvat vajaan kahden vuoden kotiuran jälkeen. Mihin tämä aika on mennyt?!? Hujahtanut yhdessä silmän räpäyksessä. Tyttöjen kanssa ollaan parina päivänä käyty tutustumassa päiväkotiin. Isompihan tästä muutoksesta on vain innoissaan. Me ollaankin yritetty kääntää katseita ja ajatuksia kohti uutta arkea. Taitaa meitä jokaista kuitenkin hieman jännittää kuinka se tulee sujumaan. Onneksi voin tehdä 30h viikossa, joka tarkoittaa yhtä ylimääräistä vapaapäivää, meillä se on aina perjantai. Pidennetyt viikonloput ovat meille luksusta kiireisessä arjessa.


10 kommenttia:

 1. Oi mitä herkkuja olette leiponeet!
  Kyllähän se uusi arki aina vähän jännittää, mutta hyvin kaikki varmasti menee.
  Itsekin tein tuollaista viikkotuntimäärää siihen asti kun Poitsu kävi tokaluokan, (tosin tein kuusituntista päivää) ja täytyy sanoa että se jos mikä oli mukavaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lyhennetty työviikko/viikkotuntimäärä tuntuu aona hyvälle :) se jos mikä on luksusta!

   Poista
 2. Tsemppiä sinne uuden arjen alkuun! Hyvin se siitä lähtee käyntiin, kunhan vauhtiin pääsette!!! Lyhennetty työaika kuulostaa hyvältä, harmi, kun itselläni ei ole sitä mahdollisuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tsemppiä tarvitaan! Otan kaiken ilon irti lyhennetystä viikosta, kun siihen on mahdollisuus :)

   Poista
 3. Meillä uutta arkea opeteltu kaksi viikkoa 12 kotiäiti vuoden jälkeen.
  Minulla ja 3v perjantait vapaat, neljä isompaa lasta koulussa.
  Ihanaa kuitenkin kun voin olla pe vastaanottamassa lapsia koulusta.

  Valtavasti tsemppiä uuteen arkeen !

  t: Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii, teillä vasta muutos arkeen on tullutkin. Tsemppiä myös sinne! :) Ihanaa, että edes yhtenä päovänä saatte toivottaa koululaiset tervetulleiksi ♡

   Poista
 4. Ah, nytpä taidan minäkin tästä inspiroituneena leipaista meille tuoreet sämpylät aamiaiselle .)
  Ihanat sadepäivän touhut teillä <3

  Kovasti paljon tsemppiä sinne töihinpaluuseen! Muistan kyllä sekavat tunteet tuolta ajalta, kun joutui jättämään kotiarjen taakseen. Mutta hyvin se menee ja ihanaa kun saat tehdä lyhyempää työviikkoa! Itse nautin suuresti osa-aikaistyöstä, jotta ehdin olla koululaisiani vastassa välillä kotona, kun muutoin työpäivät venyykin sitten melkein iltaseiskaan.

  Leppoista sunnuntaita sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iida Emilia! ♡ Kiva kuulla, jos leipomuskärpänen puraisi :)
   Osa-aikatyö tuo sopivasti keveyttä tähän uuteen arkeen.

   Poista
 5. Ihanat leivonta kuvat ! Tsempit uuteen arkeen.
  Itse tykkäsin palata töihin ja poitsu oli innoissaan tarhasta. Hyvin se arkikin
  alkaa sujumaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Töissä on varmasti ihan kiva olla, kunhan vain ensin päästään vauhtiin. :) Ja uskon, että vanhempi tyttö nauttii päiväkodist ja uusista kavereista :)

   Poista