Banneri

Banneri

sunnuntai 17. elokuuta 2014

Vihdoinkin!

Voi että tätä päivää on odotettu! Vihdoinkin voidaan sanoa, että meidän leikkimökki on lähes valmis. Enää otsalaudat puuttuu ja se on siinä! On tuossa ollut tekeminen, enpä olisi uskonut, että projekti on näin pitkä. Onneksi aloitettiin jo hyvissä ajoin keväällä. Mies on nimittäin juhannuksen jälkeen tehnyt kahta työtä samaan aikaan, joten nikkarointi puuhat ovat olleet vain haave iltaisin. Pikkuhiljaa ollaan saatu, tai siis mies on saanut, leikimökkiä tehtyä eteenpäin ja nyt voidaan huokaista helpotuksesta. Kova homma tuossa on ollut ja maalaaminenkaan ei ollut niin nopea juttu kuin kuvittelin. Pienimmän tytön ollessa päikkäreillä tai molempien tyttöjen nukahdettua iltaunille kerkesin aina hetken aikaa maalailla.


Niinkuin jo aikaisemmin sanoin, sain ilokseni tehdä yhteistyötä Teknoksen kanssa. Heidän asiantuntevien asiakaspalvelijoiden avulla sain täydellisen väriset maalit mökkiin ja en voisi ollaa enempää tyytyväinen. Nyt näin jälkeen päin harmittaa, että talon värivalinnan aikaan olisi kannattanut myös olla yhteydessä maalifirmojen asiakaspalveluihin, jotta oikea väri olisi löytynyt. Suosittelenkin jokaista olemaan asiakaspalveluun yhteydessä, mikäli jokin väriasia askarruttaa. Teknoselta sain ainakin erittäin hyvät perustelut sävyistä ja mitä maalia missäkin kannattaa käyttää. Ulkomaaliksi mökkiin halusin puhtaan valkoisen, joka ei taita siniseen, punaseen, harmaasee, keltaseen jne. Omasta mielestä ulkomaallin värivalinta oli nappiosuma :)
Voi että mää niin tykkään tuosta mökistä ja ehkä lapsetkin on ihan hitusen innoissaan siitä! ;) Nyt saisi aloittaa mökin sisustamisen, mutta kun meillä ei ole sinne mitään tavaraa :D Miehelle olenkin jo jättänyt pitkän listan nikkaroitavia asioita, mutta ne ei taida olla tärkeysjärjestyksessä ykkösiä. Vilautan kuvia sisältä, kunhan saadaan mökki kuvattavaan kuntoon. Voin kertoa, että lattiasta tuli niiiiiiiin ihana! <3

Yhteistyössä Teknoksen kanssa.


20 kommenttia:

 1. No onpas se kaunis, suloinen kertakaikkiaan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, me tytötkin täällä tykätään! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kitos, vähän väliä sitä tulee ihailtua :)

   Poista
 3. Voi kertakaikkiaan, miten täydellisen suloinen leikkimökki! <3
  Kyllä tuolla kelpaa leikkiä :)

  VastaaPoista
 4. OMG, mikä ihanuus! Mikä onni on tuolla viettää aikaa <3
  Iloista viikkoa sulle!

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka söpö :) Odotan kuvia sisältä.. ;) Etkö ole tyytyväinen talon väriin, mitä olisit tehnyt toisin? Minusta se on kaunis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti saataisiin vähän jotain rekvisiittaa tuonne sisälle, että kannattais kuvailla ;)

   Talon väri ei oo sellainen kuin olisin halunnut. Hieman vaaleampi ja harmaampi olisi saanut olla. Näin pimeään vuoden aikaan väri taittaa turhan tummaksi. Auringonvalossa taas väri on oikeinkin hyvä :D ehkä me toinen kerros maalataan hieman eri värillä (jos mies ikinä suostuu siihen).

   Poista
 6. On kyllä supersöpö, kertakaikkiaan! ♡♡♡ Kyllä tuolla kelpaa leikkiä :-)

  VastaaPoista
 7. Nappivalinta kyllä tuo väri!! Siinä on mammalle sitten ompeluhuone kun lapset ovat kasvaneet.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tuossahan ois ideaa! :) Tosin joudun eka opetteleen tuon ompelun jalon taidon :D

   Poista
 8. Oi vitsit miten ihana leikkimökki. Kyllä omistajan kelpaa <3

  VastaaPoista
 9. Ihana tuo mökki! Mikä on sen maalin sävynumero millä maalasitte mökin ulkoa?

  VastaaPoista