Banneri

Banneri

torstai 7. elokuuta 2014

Piha laatoitettu

Heipä hei!

Meidän piha on laatoittu jo useampi viikko sitten, mutta jostain syystä en ole saanut kuvattua pihaa, vaikka pihalla ollaankin asuttu aamusta iltaan. Tosin tietokoneella istuminen on jäänyt niin vähiin, ettei kummakaan, että en ole saanut postausta aikaiseksi. Koko pihaa ei laatoittu, vaan autotalliin menevälle tielle odotamme asfalttia. Asfaltti tulee varmasti ensi kesänä, jolloin kaupunki, toivon mukaan, asfaltoi myös tuon meidän talon edesta kulkevan tienkin. Kummasti tuo laatta saa pihan näyttämään valmiimmalta ja niin paljon viimmeistellymmältä, tykkään ihan hurjasti!

Ylläolevassa kuvassa on portaiden viereen tulossa kukkapenkit. heti kun löydän edulliset sammalleimut, niin situtan ne siihen. Niiden on tarkoitus sitten joskus täyttää nuo kukkapenkit ihan kokonaan :) Tänään istutin myös pikkujasmikkeet tuohon polun lähettyville. Niiden huumaavaa kukintaa ja kasvua odotellessa ;)
Kummasti se pihan ilme muuttuu, vaikka sitä ei itse aina niin huomaakkaan. Onneksi tulee kuvattua, joten niiden avulla ainakin tulee huomattua, että kyllä hommat edistyy, vaikka sille ei aina tunnukkaan :) Leikkimökkikin kaipaa vielä ovea, ikkunoihin ristikoita ja lattian maalausta. Sitten sekin alkaa olla leikkejä vaille valmis <3

10 kommenttia:

 1. Upealta näyttää, ei voi kun ihailla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Micu! Ihan vasta-alkaja olen tämän pihan kanssa, mutta jopsa sitä silmä tähänkin harjaantuisi ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Polusta tuli kyllä kiva. Kunhan vain keksisi jotain kaunistusta siihen sen varteen :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Voi kiitos Kikke! Itekin tykkään tuosta laatoituksesta :)

   Poista
 4. Vautsi, hienon näköstä! :) Totta tuo, että itse sitä muutosta ei aina niin huomaa kun sistä seuraa koko ajan :D Kuvista onneksi näkee, miten valtava se muutos oikein onkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Kesän tavoite on kyllä ylittynyt, ollaan saaru kohtuu paljon pihalla aikaan ja hyvä niin :)

   Poista