Banneri

Banneri

torstai 2. lokakuuta 2014

Olkkarin syksyä

Mulla on jo pari viikkoa sitten vaihtunut tekstiilit olkkarissa. Pastellien tilalle tuli harmaa, vaikka pastellin sävyjä rakastankin, niin ihana on välillä saada vähän vaihtelua, ainakin hetkeksi ;) Viime vuonna olkkari oli aikalailla beigen sävyinen, joten harmaa tällä kertaa tosiaan tuo vähän vaihtelua ja piristystä olkkariin.
Viime vuoden ilmettä (joka ei nyt ihan mahottomasti ole muuttunut) voit käydä kurkkaamassa tästä. Voi miten onnellinen sitä ihminen voikaan olla noista suurista lyhdyistä, ne on mun silmäterät ja voi että kuinka rakastankaan niitä. Niin sanoinki jo, että ne on iiiihanat? ;) Kummankaan lyhdyn hinta ei ole päätä huimannut, sillä olen saanut ne puoleen hintaan ja hintaa niille jäi 20e/kpl. Kerrankin mua on onnistanut.
Mummu päätti tänään hakea tytöt tarhasta hetkeksi hoiviinsa, joten mun on kai pakko käyttää aika hyödyksi ja vähän siistiä paikkoja :) Ihanan aurinkoista päivää kaikille!

12 kommenttia:

 1. Kaunista ja on kyllä hyvän kokoiset lyhdyt.

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköinen olkkari, harmaa on myös yksi minun suosikki väreistä, upeat on kyllä nuo lyhdyt ja vielä niin halvalla!!!

  VastaaPoista
 3. Kaunista ♡ Niinkuin nuo isot lyhdytkin, ei ole vain raskinut ostaa, sinulla parempi tuuri :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerrankin tai siis kahdesti on onni potkaissut :D Ei tarvinnut kahtaa kertaa miettiä, että ostanko :)

   Poista
 4. Onpa harmonisen näköistä! Ihana tämä blogisi, löysin sattumalta tänne :) Minua kiinnosti tuo teidän takka ja sen pinnassa olevat laatat. Minkä kokoista se laatta on ja mistä hankittua? Kiitos, jos ehdit vastailla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiva kun kommentoit! :) Laatat ovat kokoa 20x25vm ja ne on ostettu Kaakelikeskuksesta :)

   Poista
  2. Voi kiitos vastauksesta! Meillä on ilmeisesti tuota samaa (tai ainakin tosi paljon samantyylistä) laattaa tulossa kylppäriin, kun sitä sai "puoli-ilmaiseksi" erään liikkeen loppuunmyynnistä, tarkoitus on vaan laittaa se tiililadontaan. Mietin, että miltähän se loppujen lopuksi näyttää, oliko harhaostos, mutta tuosta teidän takasta tuli varmuus, että kaunista on! Vaikkei olekaan sitä nyt muodissa olevaa isoa laattaa... Teidän laminaatti myös kiinnostaa, mitä se on nimeltään? Jostan kuvasta bongasin Balterio-paketin ja mietin, että onkohan se samaa minkä olen nyt valinnut, Upofloorin Portobello Oak ja niissä paketeissa lukee juuri tuo Balterio...

   Poista