Banneri

Banneri

sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Pallovalot on PoP

Vein vähän aikaa sitten lapset mummolaan yökyläilemään. Lasten ei tarvitse huomenna mennä päiväkotiin, joten he saavat kevyen aloituksen viikolle. Kiva ja erilainen päivä lapsille tulossa :) Helpottaa tuo omaakin aamua ja lähtemistä sen verran, että ei tarvitse kuin itsestä huolehtia ja saahan sitä nukkua ainakin puoli tuntia pidempään, se on paljon se aikaisissa aamuissa :)
Pallovalot ovat vallanneet monien kodit jo viime tai sitä edellisenä vuonna. Viime vuonna meinasin ne meillekin hommata, mutta ne sitten jostain syystä jäi hommaamatta. Nyt aloin haaveilla täysin valkoisista palloista, ja kun sellaiset Prismasta bongasin, niin olihan ne pakko itselle kotiuttaa. Nehän on monikäyttöiset, kelpaa melkein mihin tilaan vain. Meillä ne koristaa ruokailuerkkerissä heinäseivästikkaita ja minusta sopivat sinne oikein hyvin. Iltojen pimetessä tai päivän ollessa harmaa ja synkkä, ne on kiva sytyttää tunnelmaa ja valoa tuomaan. Valko-vaaleanpunaiset on vielä haaveissa, mutta nyt toistaiseksi saavatkin vielä haaveilun asteelle jäädä.


15 kommenttia:

 1. Tykkään pallovaloista. Meillä ne palavat pimeään aikaan joka ilta.

  VastaaPoista
 2. todella ihanat! :) Jos saisin vähän udella että minkä hintaiset valot olivat? Itselläkin on ollut suunnitelmissa jo monta vuotta hankkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on kivat, hintaa oli muistaakseni 21,90€ :)

   Poista
 3. Näyttävät kyllä ihanilta! <3 Mukavaa viikon alkua sinne!

  VastaaPoista
 4. Kivan näköiset valot noissa tikkaissa, olen itsekin jo kauan miettinyt että hankkisin nuo valot ja nimenomaan valkoiset :))

  VastaaPoista
 5. Ihanat kuvat ja pallovalot, <3
  On teillä vaan niin kaunista, :)

  VastaaPoista
 6. Tosi kaunista! Minäkin utelisin hintaa? ;) En tiennyt, että Prismassa on tuollaisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätys oli mullekin, että Prisma tarjosi näitä. 21,90€ oli muistaakseni hinta :)

   Poista
 7. Kauniit pallovalot! Mukava kuulla, että niitä löytyy myös kohtuuhintaan. Täälläkin ne ovat vielä hankintalistalla. Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista