Banneri

Banneri

lauantai 18. lokakuuta 2014

Pienimmän huonetta

Meidän pienimmäiselläkin on oma huone, jota ei ole täällä vielä esitelty. Sitä on nyt hieman enemmän "sisustettu", joten muutaman kuvankin uskalsin näpsäistä. Tämä huone on toiminut kesään asti oikeastaan ns. romuvarastona ja nyt ollaan saatu sitä hieman parempaan kuntoon, vaikkakin se edelleenkin sisältää joitain tavaroita, jotka varastoon kuuluisivat. Meidän 1,5v muutti kesällä, Juhannuksen aikoihin, omaan huoneeseen. Pinnasängyssä hän on nukkunut, mutta nyt viikko sitten koottiin tytölle oma prinsessojen peti (samanlainen kuin isosiskolla). Uuden sängyn hommasin Ikeasta samalla reissulla kun käytiin ystävän kanssa stadionilla Cheekkiä kuuntelemassa. Sänky on ihana! Pienimmäinen on sitä onnellisena esitellyt aina, kun yläkertaan on menty <3
Seinät on vielä kovin tyhjät ja niihin mietinkin, että mitä kivaa niihin keksisin. Hyllyjä, tauluja, viirinauhoja ym. koristeita on haaveissa. Kunhan osaisin vain päättää tavarat ja niille omat paikat ;) Verhot ja verhotangotkin puuttuvat, mutta jospa ne tässä jossain vaiheessa saataisiin ostetuiksi. Meidän tyttöjen huoneet ovat muutenkin aika tyhjät ja askeettisen näköisiä lasten huoneiksi, koska siellä ei juuri leluja ole. Kaikki lelut on vielä alakerrassa, koska tytöt viihtyvät paremmin alhaalla kuin ylhäällä.
           Leppoista lauantai-iltaa kaikille! :)

14 kommenttia:

 1. Ihana kammari pikku Neppellä <3

  VastaaPoista
 2. No on kyllä suloinen pikku-prinsessan valtakunta.

  VastaaPoista
 3. Voi että on suloinen huone <3 Ihana tapetti ja kauniita huonekaluja ja juttuja muutenkin.

  Ja mukava katsella tällaista selkeyttä, kun meillä ihan täys kaaos vielä lastenhuoneessa. Toivottavasti tänään remppa vähän etenisi ;)

  Leppoista sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanista sanoista! :)
   Kyllä tässäkin huoneessa on toisessa reunassa kaaos, joten ei kaikki oo siltä miltä näyttää :D

   Poista
 4. Onpa aivan ihan huone! Näistä on kiva saada inspiraatiota omaan kotiin, mulla on tyttären tytär 2-v ja olen innokas sisustamaan aina ollut. Ja laitoin arvonnan omaan blogiini, käy vierailulla!

  VastaaPoista
 5. Täähän on ihanan seesteä huone kun lelut on poissa ja tilaa löytyy. :)

  VastaaPoista