Banneri

Banneri

maanantai 3. tammikuuta 2011

Uusi Vuosi & Uudet Kujeet

 Hyvää Uutta Vuotta Kaikille! :)

Vihdoin ja viimein ollaan saatu talo asiaa eteenpäin. Olemme saaneet päätöksiä aikaan ja olemme valinneet Kannustalon meidän tulevaksi kodiksi. Miten helpottava tunne, että tämä asia on saatu päätökseen ja nyt voimme alkaa suunnittelemaan muita juttuja tonttiin ja taloon liittyen. Huomenna menemme kirjoittamaan kauppasopimukset ja viilaamaan vielä pieniä juttuja talon toimitukseen liittyen. Talopaketti ollaan ajateltu ottaa viikolle 30 eli heinäkuun viimeiselle viikolle Näin siksi, että saadaan alkukesä pakertaa autotallin kimpussa ja saataisiin se jo hyvälle mallille ennen talopaketin tuloa.

Huomenna myös tapaamme meidän vastaavan mestarin, jolta sitten kyselemme asemakaavaa ja autotallin piirrustuksia. Autotalliin tarvitaan poikkeuslupa, jotta mies saisi sellaisen autotallin kuin haluaa. No, katsotaan mitä mieltä kaupunki on asiasta..

Enää (lue: vielä) 7 kk:tta ja talopaketti saapuu tontille :D

Tässä vielä kuvaa meidän tontista. Tontti ei mahdu leveydeltään kokonaan kuvaan, mutta jotain osviittaa kuvasta saa. Olisi ihanaa, kun osan noista puista saisi jättää tontille, mutta suurin osa niistä taitaa jäädä autotallin jalkoihin (autotalli tulee kuvan vasempaan reunaan). Talo tulee heti tontin etureunaan.

4 kommenttia:

 1. Oikein kauheasti onnea!! Oli varmasti hyvä valinta! Kannustalo on niiin kaunis :) Ja palvelu oli mun mielestä asiantuntevaa ja hyvää!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos! Toivotaan, että valinta oli paras mahdollinen meille :) Palvelussa ei ainakaan vielä ole tosiaan mitään moittimista.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut talo valinnasta. Nyt on sitten jänittävät ajat edessä päin sekä monia, monia ratkaisuja pähkäiltävänä. Itse olemme olleet Kannustaloon tyytyväisiä sekä palvelu on toiminut jos tavara loppunut. Budjetissammekin olemme mukavasti pysyneet.

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Ja kiva kuulla, että olette olleet tyytyväisiä ja budjetti on pitänyt. Budjetin pitävyys tässä taitaa jännittää kaikista eniten. Kuulukos teillä talopakettiin kattopaneelit? Onko ollut kannattava valinta?

  VastaaPoista