Banneri

Banneri

maanantai 19. syyskuuta 2011

Jotain näkyvääkin

Nyt viimeaikoina ollaan saatu jotain näkyvääkin raksalla aikaan. Kuistin katto on villoitettu, muovitettu ja koolattu. Ruokailuerkkeriin on laitettu tuulenohjaimet(?) ja se odottaa villoitusta. Yläkerran lattia on ihan näillä näppäimillä villoitettu ja jotain muutakin siellä oli tehty, mutta nyt en muista mitä xD Autotallin seinät ovat saaneet myös muutaman paneelin pintaan. Talon etu- ja takapuolen aukiolevat seinät on paneloitu ja talon päätykolmioihin on laitettu "puluräystäät" :D Uusi nimitys, jonka kuulin Villa Metsätähti-blogista. Parvekettakin on tehty siihen pisteeseen, että sinne voisi kohta laitta bitumin. Tämän jälkeen peltikaton asentajat voisivat laittaa viimeiset pellit paikoilleen. Eli kuten voitte huomata, niin hommia on tehty vähän sieltä sun täältä ilmojen mukaan. No eiköhän se ole pääasia, että hommat tulee tehtyä :)

Nyt keskitytään ulkopuoleen niin pitkäksi aikaa kuin vain säät sallivat. Ulkopuolelta olisi tarkoitus tehdä kaikki ns. pakolliset hommat ennen lumien ja pakkasten tuloa. Suunnitelmissa on myös paneloidan autotalli loppuun ennen talvea.


4 kommenttia:

 1. Hienot on noi teidänkin puluräystäät! :=)

  VastaaPoista
 2. Jap jap, komiat on puluräystäät ja pientä edistystä kokoajan =)

  Takkoja pitää munki päästä kommentoimaan =P Noista oma suosikki olis... öööö... kakkonen =D Ehkä eniten sellanen perinteisen vanhan takan mallinen =) Samat pohdinnat meilläki, pitäis oikiasti kysellä useammaltaki toimittajalta, mutta onneks tuo takka-leivinuuni yhdistelmä karsii toimittajia ainaki vähäsen =) Tällä hetkellä Tiileri on aika hyvissä asemissa ;)

  Näkemisiin =)

  VastaaPoista
 3. Heippa! Onnistuin ilmeisesti kirjautumaan lukijaks :) kiva seurata blogia, mutta voisin joku päivä tulla ihan livenä kattomaan miten homma edistyy ja viime kerrastahan on tullu hurjasti edistystä kuvien perusteella :D ollaan oltu kauheessa flunssassa, mutta pikkumies on toistaseks ainaki vielä säästyny..mutta palataanpas..harjottelen taas jokupäivä käyttään tätä ja jätän kommenttia ;D

  VastaaPoista
 4. Meillä sama pläni, että ulkoa tehdään nyt niin paljon valmiiksi kun sää sallii! Hyvää viikonloppua, erityisesti aurinkoisia rakennuskelejä! :)

  VastaaPoista