Banneri

Banneri

lauantai 24. syyskuuta 2011

Meillä on portaat (ja tunnustus)

Meillä on sisällä porrasaukko osittain tehtynä ja meillä on siihen pirun hienot portaat ;D Portaat saatiin tutuilta, jotka rakentaa samalle alueelle. He taas olivat saaneet portaat heidän naapureilta, joten kiitosta vain sinne seuraavalle ringille päin :) Kierrätys kunniaan! Nuo portaat ovat siitäkin syystä hyvät, että jopa minä uskallan niitä ihan turvallisin mielin kivuta ylös ja alas ;)

Tänään alkoi lattian hionta. Siihen tuo omat lisähaasteet lattian erittäin paha epätasaisuus ja kamala tavaramäärä sisällä. Lattioita valaessahan meidät yllätti erittäin paha rankkasade, joka nostatti kaiken hiekan ja kiven pintaan (linkki). Harjakainen onneksi tuumasi, että ei sillä ole niin merkitystä, koska se ei kuitenkaan näy eikä tunnu laatoituksen/laminaatin alta. Tällä hetkellä meillä talo on täynnä kaiken maailman roinaa, on villoja, on jätesäkkejä täynnä tavaraa, on puita, on työkaluja, on nauloja jne.. Nyt kun ilmat ovat olleet mitä kurjimmat, niin tavaraa ei ole oikein uloskaan voinut kantaa, joten kova homma on siirrellä tavaroita sisällä paikasta A paikkaan B ihan vaan sen takia, että pääsee hiomaan. Mies aloitti tänään hiomisen keittiön ja ruokailuerkkerin osalta, huomenna homma jatkuu lopun talon osalta.


Portaat :)
Ruokailuerkkerin katto "valmis"

Sain koti 3:lle-blogista ihanan tunnustuksen, kiitos kovasti! :) Tunnustuksen saatuaan täytyy kiittää tunnustuksen antajaa, vastata allaoleviin kysymyksiin, antaa tunnustus 8:lle henkilölle eteenpäin ja ilmoittaa heille tästä.Tunnustuksen myötä tulee vastata näihin seuraaviin kysymyksiin:

1) Lempiruoka: Hmm... Tää on paha. En varmastikkaan osaa sanoa yhtä herkkuruokaa, mutta esim. TexMex-ruoka maistuu :)

2) Lempimakeinen: Hahaaa, tääkin on paha :D Kaikki missä on vähäkään sokeria niin maistuu =D Mut tällä hetkellä veden saa kielelle Kismetin marianne versio :)

3) Lempiluettava: Tällä hetkellä ehdottomasti kaikki rakennus- ja sisustusblogit

4) Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: Mää oon aina inhonnu käsitöitä, mutta viimekeväänä opettelin virkkaamaan isoäidinneliöitä ja niitä oli oikein hauska tehdä. Haaveena/tavoitteena olis saada tässä joskus aikaan virkuttua matto, joten kai se vanhuus on iskemässä tännekin ;)

5) Lempielokuva: En yhtään tykkää/jaksa/kiinnostu elokuvista, joten niitä ei tule pahemmin katottua. Tosin monia lastenelokuvia oon nähny ja ne on hyviä ;)

Jospa tällä kertaa laittaisin tunnustuksen eteenpäin :) Elikkäs tunnustus lähtee seuraaviin ihaniin blogeihin:

* Ruusulan Rakentajat
* Merenrantaunelmia
* Villa Metsätähti
* Villa Ainala
* Mansardikaton alla
* Tarinoita talosta 
* Älva Spår..

11 kommenttia:

 1. Moi,

  Nopeasti etenee! Meilläkin joutui mieheni ensin tekemään yläkertaan samanlaiset portaat, että suostuin nousemaan sinne -- pelotti jo muutenkin.
  Voimia raksalle:)!
  T, tilda

  VastaaPoista
 2. Meilläkin on vielä samanlaiset portaat :) Tukevat ovat, rimpuloilla en yläkertaan olisi kyllä mennyt koko raksa-aikana!

  VastaaPoista
 3. Hyvä että portaat pääsi hyvään kotiin! Meillä ne otti iskuja ja potkuja vastaan ja loppuviimein paiskattiin pihalle moneks viikoks vesisateeseen. :D
  -Roliina

  VastaaPoista
 4. No komiat on kyll portahat, varsinki ny ku siirtyivät peräkontista oikeen asiaa toimittamaan =D
  No hyvä ku saatte ny lattian valettua =) Hienoa tuli meijänki tuvassa ku isäntä sen tänään (tai siis eilen) surautti siliäks =)

  Näkemisiin!

  Ps. Niin ja kiitos kaunis tunnustuksesta <3 Palaan asiaan huomenisa =)

  VastaaPoista
 5. Kiitos:D Tunnustuksesta!
  T, Tilda

  VastaaPoista
 6. teillähän on hyvät ja tykyn näköiset portaat!! Minäkin reippaana likkana kiipesin luuraamaan tulevaa yläkertaamme, enkä uskaltanutkaan tulla alas! :) Jalat meni aivan veteliksi ja tuntui että meidän TIKKAAT kaatuu ihan justiinsa...niinpä huusin miehelle: Tuu äkkiä tänne pitämään kiinni! :D heh...nooh, eiköhän se siitä. On kyllä ollut niin kurjat ilmat.. ihan kauheeta katsella lautakasoja jotka ovat pressujen alla mutta kärsiihän ne noista ilmoista silti. Mekin ollaan kannettu suurin osa sisälle suojaan mutta sielläkään ne ei saisi tiellä olla. Ens viikoksi on ilmeisesti luvattu parempia ilmoja!

  Kiitos tunnustuksesta! Koitan sen saada välitettyä eteenpäin, jos vain osaan.

  Ihanaista viikkoa sinne!

  VastaaPoista
 7. Hei, minulla on nuo portaiden asennus vielä edessä - teen ne itse puupajassani kun aika tulee. Nykyiset tekevät 90 asteen kulman - ne poistuvat kunhan saan tulevan olohuoneemme lämpimäksi ja sieltä menee sitten uudet suoraan yläkertaan.

  VastaaPoista
 8. Onpa käheet portaat! Ja muutenkin näyttää hyvältä sisätiloissa. Rakennustavaroiden kierrätys on oikein mukava asia. Mekin ollaan kierrätetty jos mitäkin tavaraa raksanaapuruston kanssa.

  Kiitos mukavasta tunnustuksesta! Vastaukset löytyy blogista :)

  VastaaPoista
 9. Tilda, kiitos, sitä tarvitaan aina epätoivon iskiessä :)

  Rolina, iskut ja potkut ei meitä haittaa. Voi olla, että ne ottaa samalla mitalla myös meillä iskuja ;D

  Tingeling-Maija, Meinaiskko, että saadaan lattia hiottua? :D Joo, vaikka koville se otti :/

  Leena, hehehee! :D Mää opin jo kaverin raksalla, että ihan minkäänlaisia tahansa portaita en lähe kiipeemään tai muuten jää sinne yläkertaan :D Jep, tää vesisade keli on kyllä ollu kurja, mut tätähän tää syksy on =/

  Ukko-tonttu, Meilläkin mietittiin hetki portaiden tekoa, mutta päädyttiin ajan puuteessa tilaamaan ne. Toivottavasti laitat niistä kuvia, niin päästään sitten jossain vaiheessa ihastelemaan niitä :)

  Eeva, Eikö :D joo, pikku hiljaa sisälläkin tapahtunu, ku ulkona ei oo voinu sateiden takia juuri mitään tehä.

  VastaaPoista
 10. Saat kuvia niistä, (näkyy myös blogissani aikanaan, itse asiassa puut on valmiina - pitää vain ajaa ne ensin höylän läpi - ja kun sen sanoin aloin taas jänistämään - eli miten ne teen.

  Olisi tuppeen sahattua - joten pinta höylään ja jätän näkyvän puolen - puun pinnan putsattuna kaarnasta näkyviin... vai ... ei kyllä minä sen kaarnan poistan...

  VastaaPoista