Banneri

Banneri

lauantai 3. maaliskuuta 2012

Hankintoja ja haaveiluita

Pitäähän sitä nyt jo hieman etukäteen ostella uuteen kotiin jotakin, ettei sitten muuton jälkeen ihan tyhjässä kodissa istuskella ;) Onneks oon vielä malttanu mieleni enkä oo mitään isompaa ostellu (vaikka ois tehny mieli), mutta jotain pientä on mukaani lähteny uutta kotia silmällä pitäen. Kokkolan asuntomessuista lähtien olen haaveillut kahdesta Blossomin lampusta (löytyi Heikius husista) ja nyt muutama viikko sitten vihdoin ja viimein rohkenin ostamaan ne. Lamput on ajatuksena sijoittaa meidän kuistin ikkunoille, oven molemmin puolin. Musta tuntuu, että ne ois ihan hirrrrrveeen söpöt siinä ; ) Eilen sitten piipahdin paikallisessa sisustusliikkeessä, N-stylessä, ja sieltä lähti mukaani yksi pieni lamppu, joka ehkäpä päätyy kodarin tai keittiön ikkunaan. Ja aikaisemminhan hommasin Ikeasta vessaan lamput. Valoja alkaa olla, joten eipä tarvi ainakaan pimeässä mökissä istuskella :D Ja Jotexilta tuli tilattua matto olkkariin -50% hintaan, että on sitten lattiallekin jotakin.

Oik. puoleinen Blossomista, Vas. puoleinen N-Stylesta
Perus "karvamatto" Jotexilta :)

Haaveissa on saada allaoleva ihana pieni penkki. Tosin en yhtään tiedä minne penkin laittaisin, mutta kyllähän sille varmasti paikka löytyisi. Aluksi sen voisi sijoittaa vaikka ihan kuistille tai portaiden alta :)
Kuva: Belle Blanc-kirjasta
Kun lähdimme kilpailuttamaan keittiön ym. kaapistoja, niin ajattelimme, että emme tilaa vaatekaappeja ollenkaan. Ajatus oli etsiä sopivat kaapit Ikeasta tai jostain muualta. Nyt kuitenkin haaveilen sellaisista vanhoista massiivista kaapeista, joita en varmasti raaski mistään ostaa kovan hinnan vuoksi. Olenkin tuossa vuoden alussa laittanut keittiöfirmalle kyselyä, että onko heidän kauttaan mahdollista sellaisia teettää. Tytölle haaveilen tuota rivin kolmatta kaappia. Meille vanhemmille ja ylimääräiseen makkariin ekaa tai tokaa kaappia, mutta kolmella ovella.
Kuvat: mm. kodinonnela.fi, lastenhuone.fi

12 kommenttia:

  1. Mä kans samaista lamppua N-stlessä ihastelin.On sulla hyvä maku ;) Ja kaapit näyttää niin hirven hyviltä kertakaikkiaa :)

    VastaaPoista
  2. Aivan ihanat valaisimet!!
    Mä niin haluaisin meidän ulkoeteiseen (lue tuulikaappiin) tuollaisen sohvan, mutta en taida raaskia tässä vaiheessa vielä ostaa...
    Toivottavasti löydät vaatekomeroille tekijän!! Nuo on nättejä vaihtoehtoja kaikki!

    VastaaPoista
  3. Nonnukka, aijaa :D On meillä vain samanlainen maku, hih! :)

    Eeva, Jep ja vielä paremmilta näyttävät asennettuina ikkunan edustalle ;D Mää kans yritän malttaa pitää näppini erossa tuosta sohvasta, ainakin muuttoon asti.. Samaa toivon minäkin, ainut este tässä voi olla enää hinta. Jännityksellä odotan mitä Huusholli näistä haluaisi.

    VastaaPoista
  4. Uiui mitä hankintoja (nojoo, osan mää jo toki tiesinki ;D) ja mitä haaveiluja! Nuo toummoset kaapit on ihan syötävän ihania! Hankalia vaan löytää.. ja se hintaki vielä, plääh =/ Mutta kyllä ne täydelliset vielä kuule kävelee vastaan ku malttaa vaan ettiä =)
    Mää haluisin saaja johkain mahtumaan astiakaapin, semmosen vanhan tottakai =) Mutta eipä taija mahtua ku pöytäkone ja akvaarioki tuottaa jo päänvaivaa =D

    VastaaPoista
  5. Kauniita lamppuja ja kohta ne on paikoillaan db
    Onnea kaappien metsästykseen, huutiksesta ja torilta voi joskus tehdä löytöjä. Ja kyllä sitä väliaikaisesti pärjää ilman kaappejakin. Meillä kaikkiin lastenhuoneisiin tulee secondhand kaapit.

    VastaaPoista
  6. Ihania hankintoja - ja aivan mielettömiä kaappeja!!!

    Minullakin olisi sisustusvimma jo kova, mutta meillä on kaksi asuntoa ennestään, mistä ainakin osa tavaroista siirtyy uuteen kotiin. Toki jotakin uuttakin on mielessä ja niitä hankintoja teen, kunhan nään mitä kaikkea taloon vielä mahtuu/sopii muuton jälkeen....

    VastaaPoista
  7. Kaimaa lainatakseni: niin on nättiä ja niin on kaunista jajaja... Hirrrweeen mahtavia oikeasti oot löytänyt ja shoppaillut! sopii varmasti ihanasti sinne uuteen Kotiin! <3 Noi kaapitkin on todella kauniit. Voih! ja tuon pikkupenkin ottaisin myös vaikka heti tältä istumalta! Täytynee itsekin malttaa mielensä, ja odottaa sitä aikaa kun pääsee töihin taas tienaamaan jotta voisi jotain toteuttaakin. :)

    VastaaPoista
  8. Kyllä sitä pitää ja saakin jo ostella uuteen kotiin kaikkea :) Oon myös huomannut, että miehille ei ihan kaikista ostoksista kannata edes kertoa ;D Onneks täällä meiän kaupungissa on muutama ihana sisustusliike niin ei tarvi lähteä hirmu kauaksi sisustusjuttuja etsimään.

    VastaaPoista
  9. Tingeling, joo, eiköhän ne unelmien miehet - eiku siis kaapit - löydy ;) Voi sellanen söpö astiakaappikin olis ihana. Meillä vitriini saa toimittaa sen virkaa keittiössä :)

    Jaana, eikös ookkin aika ihastuttavia. Nettimaailmassa on myös "ihastuttavat" hinnat niille =/ Tsemppiä loppurutistukseen teille!

    Leena, :D

    Jane, Joo, parasta olla ihan vaan hissun kissun, ei ne miehet kuitenkaan kaikkia ostoksia huomaa ;) Joo, muutama ihana putiikki löytyy, parasta vaan käydä niissä harvakseltaan, ettei joka kerta lähde jotain ihanuuksia mukaan :)

    VastaaPoista
  10. Keittiökalustepuusepältä meinaan kaapit teettää. Alle ei sokkelia vaan jalat, jotka näytän kuvasta millaiset haluan. Ylös upea koristelista puusta, joka ainakin Topi-keittiöllä on myös kaapistoihin saatavissa. Katsotaan mitä tulee. Jalkaosan saatan vielä pudottaa maahankin ja normisokkelilla jos näyttää paremmalta. Katsotaan! Onnea kaapin metsästykseen!
    Tuula

    VastaaPoista
  11. Ihania kaappeja!!! Ai että! Ja kauniita lamppujakin:). Muistan tuon tuskan, kun kaikkea tekis mieli ostaa, mutta eihän niitä liikaa voi nurkkiin kasata odottelemaan...:D

    VastaaPoista
  12. Rakennamme myös taloa ja voi tätä valinnan vaikeutta!:)
    Tuollaisia kaappeja saa tilaustyönä Puupajasta,www.puupaja.com Käy ihmeessä kurkkaamassa. Heillä on paljon kaikkea muutakin ihanaa! :)
    -Annukka-

    VastaaPoista