Banneri

Banneri

perjantai 22. kesäkuuta 2012

Laminaatti

Laminaatit saapuivat tontillemme torstaina. Hieman jännäsin, että onko sävy juuri se mitä odotinkin. Paketissa laminaatti näytti hieman erille kuin olin kuvitellut, mutta lattiassa se näytti juuri siltä miltä pitikin ;) Meillä on siis ekat laminaatit lyöty lattiaan ja akvaario sai kunnian olla ensimmäinen <3 Akvaario alkaa näyttää jo niin valmiilta, lattia ja kattolistatkin on suurimmaksi osaksi laitettu siellä paikoilleen :)  Alakerrassa kuisti, ruokailuerkkeri ja keittiö on saanu kattopaneelit ylleen, kyllä vain kovasti ilme taas muuttuu, kun kattoon tulee valkoista paneelia :)

Kuisti: katto + laminaattikasa :)
Akvaario: lattia+ listat <3
Lattian väri lähempää
Ruokailuerkkeri + kettiö: kattoa

Nyt ei muutakuin kaikille oikein ihanaa juhannusta, nauttikaahan läheisten seurasta! <3


9 kommenttia:

 1. Hyvä väri on laminaatissa!! Eikös ookkin aivan ihana kun saa kattolistoja ja muita- se tekee talosta niin ryhdikkään, kuin pisteen iin päälle! Ihana tuo sun syreenikruunusikin! Tuoksut tuli tänne asti! halaukset ja ihanaa juhannusta!

  VastaaPoista
 2. Tykkään myös kovasti tuosta laminaatin väristä, just hyvä, ei ole liian tumma eikä liian vaalea!

  Hyvät jussit!

  VastaaPoista
 3. Hei täällä tervehtii uusi lukija (ja omasta omakotitalosta haaveilija). Voi miten ihania materiaalivalintoja olette tehneet, olen etsinyt juuri tuollaista oikean sävyistä laminaattia ja sinä olit sen jo löytänyt valmiiksi minulle, kiitos siitä! ;)

  Ja tuo takka, niin nätti! Saako udella, onko siellä pohjalla ihan joku Tiilerin valmiista malleista ja mitä/mistä nuo päällislaatat ovat?

  Tsemppiä projektiin,

  toivetellen tiiu

  VastaaPoista
 4. Leena, lattia oli kyllä nappivalinta. Kannatti maksaa ;) Halauksia myös sinne ja voimia loppurutistukseen <3

  Eija, Kiitos, itse olen enemmän kuin tyytyväinen :) Ja sitä samaa myös sinne näin jälkikäteen :)

  Tiiu, Kiva kun kommentoit ja kiitos tsempeistä, niitä tarvitaan! Ja kiva kuulla, että jonkun muunkin silmää miellyttää meidän valinnat :D Kysele vain, jos jotain mieleen tulee. Vastaan parhaani mukaan.

  Takka on tiilerin malli, oliskohan ollu Lauri? Siihen päälle sitten laitettu siporex-harkkoja ja nuo laatat. Laatat on löydetty Kaakelikeskukselta, kiitoksen voin lähettää sinne pojille, jotka nuo laatat ja tuon boordin mulle löysi :) Tarkempia nimiä en nyt muista, mutta kyllä ne jossakin on ylhäällä :))

  VastaaPoista
 5. Kiitos vastauksesta!

  tiiu

  VastaaPoista
 6. Hyvältä se Juhannus siellä näyttää - ainakin rakentamisen puolesta - täällä ollaan vain "laiskoteltu" - mitä hieman olen siivoillut :-)
  Ja hyvää juhannuksen jatkoja sinne, ja alkavaa kesää XD

  PS. Meillä sataa nyt ainakin viikko putkeen :-(

  VastaaPoista
 7. Ai että, hienolta näyttää! Lisää kuvia odotellessa:D.

  VastaaPoista
 8. Nappivalinta tuo laminaatti! Samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa, lisää kuvia! :-)

  VastaaPoista
 9. Ukko-tonttu, Meillä meni juhannus vähän pakostakin raksalla, kun miehellä oli se viikko lomaa, niin kaikki aika piti käyttää hyödyksi ;)

  Kirsikka, kiitos! Kuvia tulee lisä, kunhan edistystä tapahtuu ;)

  Eeva, kiva, että tykkäät. Ite oon ihan in löööv tuohon lattiaan :D Seuraavaksi olkkarin tapetin kuvia ;)

  VastaaPoista