Banneri

Banneri

tiistai 5. kesäkuuta 2012

Vähän sitä sun tätä

Meidän raksa näyttää olevan vähän sieltä sun täältä ja sitä sun tätä. Jos naapurissa on Villa Nurinkurin, niin meillä taitaa olla "Villa Sitä Sun Tätä" :D Meidän mottokin näyttää olevan: "siellä tehdään missä helpoimmalla päästään" xD

No joo, leikki sikseen.. Otsikkoon siis viitaten, niin meillä on raksalla taas edistytty vähän joka puolella pikkuisen. Nyt on lyöty ENSIMMÄISET ikkunalistat ikkunan pieliin kiinni (miehen veli naputteli). Ja kyllä kuulkaa näyttää hyvälle, listat on just sitä mitä haluankin ja voin taas kertoa, että kyllä ne huoneet saa kovasti uutta ilmettä noinkin pienellä asialla :) Alakerran vessa on saanu mun "rakkautta ensi silmäyksellä"-tapetin, puolipaneeli, katto ja listat vain puuttuu. Ruokailuerkkeri ja keittiö on tapetoitu myös. Ruokailuerkkerin/keittiön tapetti on erittäin neutraali, mutta olen siihen ainakin tällä hetkellä tyytyväinen.
Kuistin tapetin hain tänään. Viime metrillä tapetti vaihtuikin toiseen, mutta uskon, että sillä lopputuloksesta tulee parempi :)

Ruokailuerkkeri
Tapetti lähempää
Alakerran wc <3
Tapetti lähempää
Listaa yläkerran wc:ssä
Tytön huone

9 kommenttia:

 1. Kivaa kun on niin paljon näkyvää ja paljon pienessä ajassa!!! :) sopii tosi hyvin tuo ohut raitatapetti ruokailuerkkeriin ja alakerran wc:stä en ihmettele, että rakastuit ensi silmäyksellä. :D Ja toden totta vielä tuohon ikkunalista asiaan: olen aivan samaa mieltä! katot tekee paljon, ja listat on piste iin päälle. :) Olette kovasti ehtineet ahkeroimaan--- pian me, Hippunen, todellakin PAKATAAN!!!! :D

  VastaaPoista
 2. Ihana tuo ruokailuerkkerin tapetti! Näyttää ihan paneloinnilta! Ja siitähän me tykätään! :) Puolipaneli tulee näyttämään hyvältä tuon tapetin kanssa! En malta odottaa sitä kuistin tapettia! :)

  VastaaPoista
 3. Ai että tuo vessa on namu! Pitää tulla sitä oikeen paikanpäälle ihasteleen jahka joku päivä kaapinkasaustalkoiltani joudan =D
  Ja hyvältä näyttää kyllä ruokailuerkkeriki, ja siitä kuistista tulee varmasti hieno =)

  VastaaPoista
 4. Voiko kuinka KAUNISTA! Kylläpä on taidokkaasti tosiaan laitettu nuo ikkunalistat ;)

  VastaaPoista
 5. Elä nyt yhtään vähättele, että "sitäsuntätä"! Teille on tulossa kuvien perusteella kaunis koti :D Odotan innolla "valmiita" kuvia.
  Mukavaa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
 6. Leena, pikku hiljaa alkaa valmistua ja kaikki nämä lopulliset pinnat saa innostumaan muutosta entistä enemmän ;)

  Tingeling, Eikös ookkin, se on ihana! :) Ei muutako tuut joku kertaa ihan pika pikaa piipahtamaan ja katsastamaan tuon vessan, eteisen ja kodarin, ne on kaikki tapetoituna ;)

  Nonnukka, kiitos :) Eikös ookkin, saa "timpuri" tulla het ens viikollakin paikalle ;)

  Eeva, Katotaan mikä sillisalaatti meitä lopussa odottaa, mutta sehän on pääasia, että ite tykkää ja viihtyy :D

  VastaaPoista
 7. Mä tykästyin tuohon raitatapettiin - ihana! Oon moneen kertaan käynyt haikailemassa Elloksen sivuilla samantyylisiä verhoja ja pari kertaa jo klikannut ne ostoskoriinkin mutta vielä ne on hankkimatta. Joku ihmeraitavimma päällä :D
  Valmista tulee ja kotoisan näköistä, ei voi muuta sanoa! Ihanaa viikonloppua sinne kaupunkiin!
  Hei muuten, kaverini pitää pihakirppiksen 16.6. Kälviällä (Vanha Kannustie 10B). Ajelehan sinne penkomaan. Mä oon siellä myös kimpsujeni kanssa :)

  VastaaPoista
 8. Jane, itekin tykästyin tuohon raitatapettiin, se on kyllä jotenkin kotoinen :) Aijaa, oota ellokselta joku hyvä ale ja sitten vain klikkailemaan ;)

  Pitääpäs laittaa korvan taakse, jospa vaikka kerkeisin ajella sinne päin penkojaisiin :)

  VastaaPoista
 9. Pikku hiljaa valmista tulee:)

  Tuo vessan tapetti on aivan ihana!! Näyttä nopeaa katottuna ihan perhosilta.

  VastaaPoista