Banneri

Banneri

maanantai 11. kesäkuuta 2012

Vihdoin ja viimein

Vihdoin ja viimein meidän vessat, kodari, keittiö ja kuisti on saumattu :D Onhan tätä jo odotettukin. Keskiviikkona Harjakainen lupasi tulla laittamaan vesieristeet ja loppuviikosta alkaisi kylppärin seinien ja lattioiden teko (toivottavasti pitää paikkansa). Viime viikolla saatiin miehen kanssa tapetoitua meidän kuisti ja kodari. Nyt mies värkkää alakerran vessan katon kimpussa sekä seinien puolipaneloinnin kimpussa :) Maltan tuskin odottaa, että alakerran vessa on valmis ;) Alakerrasta olisi vielä olkkari ja makkari tapetteja vailla ja sitten tapetointi hommat olisivat valmiit.

Kodaria, lattia pesemättä
Lattia pesty, mutta ei kuitenkaan puhdas
Kuisti
Kuistin lattia vielä märkänä
Yläkerran vessa, lattia vielä märkä

*Klikkaamalla kuvat suurenee*

12 kommenttia:

 1. Voi ei miten kauniilta näyttää<3 Kuinkahan mä voin tulla teille ilman, että mulle tulee raksakuume? Niin ja se raksakuume tulee tottakai vasta siinä vaiheessa kun koko talo on valmis ei aiemmin kun muistaa kuinka kauhee homma siinnä onkaan ;)

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos Nonnukka! Vielä paremmalta näyttää livenä :) Se raksakuume on paha kuume :D Päästä muutaman kerran se miekkonen sieltä kotoa meille avuksi, nii jo takuulla kuumeet unohtuu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauhee kuullostaa ihan siltä kun en olis päästäny ollenkaan, että olisin seisonu oven eessä ja sanonu ettet mee :D

   Poista
  2. Sana valinta ois voinu olla ehkä toinen: tuuppaa sitä miestä enemmän meille, niin johan raksakuumeet unohtuu ;D

   Poista
 3. Ihanat, ihanat ruututapetit ja kauniin sävyiset kaakelit!
  Elä huoli vaikka sauma-aine ei lähdekään ensimmäisellä saati toisellakaan pesukerralla. Se ehtii kyllä "kulua" pois laatan pinnasta, kun lattioilla liikutaan niin ahkerasti. Näin kävi meilläkin,surin jo etukäteen, että sukan pohjat on täynnä harmaata pölyä muuton jälkeen. Mut ei ollutkaan, ja loppusiivous olikin sitten paljon helpompi kuin olin kuvitellut. Eniten lattioilla oli sitä yleistä raksapölyä ja likaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Musta tuntuu, että se sauma-aine ja pöly ei läjde ikinä pois. Vaikka kuin hinkas, nii aina sieltä paljastu harmaa lattia. Kiva kuulla, jos aika kuluttaa lian pois :D

   Poista
 4. Hienolta näyttää! Tykkäsin erityisesti tuosta kuistin laatasta. Pitää vissiin johonkin saada tuollaista pitkän mallista laattaa kun oon siihen niin tykästynyt. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo se on kyllä kivannäköinen. Ei muutako haaveita toteuttamaan :)

   Poista
 5. Kauniilta näyttää, tosi kauniisti sopii kaikki valitsemanne pinnat yhteen.

  VastaaPoista
 6. Oon samaa mieltä muiden kanssa - kaunista on!

  VastaaPoista
 7. Ihanalta näyttää! Tykkään myös todella kovasti teidän laattojen sävystä ja tuosta kuistin ruututapetista! <3 vessakuvia odotellen! ;) Raksailoa viikkoon!! <3

  VastaaPoista