Banneri

Banneri

maanantai 18. kesäkuuta 2012

Takka

Koko viime raksaviikko meni oikeastaan jälleen kerran harakoille miehen työhommien vuoksi, joten mitään suurempaa ei raksalla oo tapahtunut (edes kylppäri ei oo saanu laattoja, vaikka lupaus oli..).
No jospa tämä viikko toisi hieman enemmän edistystä sillä miehellä on nyt yksi loma viikko. Takka on muuten saumattu ja luukut on paikoillaan, siitä tuli paljon paremman näköinen valmiina :) Tykkään! Tosin kovasti odotan, että tuo ihana tiilikasa peittyy mustaan nokeen eikä paista tuolta takan sisästä noin räikeänä :D

8 kommenttia:

 1. Hippunen hei tuo takka on kaunis!! :D
  Ja kyllä se "tiilikasa" siitä peittyy, kunhan pääsette takkaa käyttämään.

  VastaaPoista
 2. Samaa mieltä Eevuskan kanssa: Tosi KAUNIS takka tuli!! Tuo kiiltävä laatta tekee siitä ylellisen sekä tuo koristelista, eikä silti ole liian pramea. :)

  VastaaPoista
 3. Hieno takka! Upea! Ymmärrän murheesi punaisista tiilistä! :( Eikö takan tekijä osaisi tasoittaa sisäpintoja jollain tulenkestävällä laastilla, vai onko asia oikeasti niin että pitää vain odottaa sen mustenemista?! Oudolta kuulostaa! Toivottavasti asia selviää! Mukavaa juhannuksen odotusta! :) T. Sanna

  VastaaPoista
 4. Eeva, joo, niin mieskin mulle vakuutteli ;)

  Leena, Ite oon tyytyväinen ja tykkään siitä. mukavaa, että on vähän erilainen :)

  Johanna, Kiitos! :)

  Kannustalo Villa ElSalla, Ilmeisesti se kannattaa odottaa tiilien/luukun mustenemista, sillä se siihen ei mene kuin muutama pesällinen puita, joten vaiva ei kannata :)
  Mukavaa juhannusta myös sinne! :)

  VastaaPoista
 5. Ai jaa! No sehän käy äkkiä! Hyvä juttu sitten! :) Hih!

  VastaaPoista
 6. Hei! Mistä olette löytäneet nuo yläosan boordijutut ja listat?

  terkuin Kristiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! :) Meidän takan kaikki laatat ovat kaakelikeskukselta.

   Poista