Banneri

Banneri

torstai 27. kesäkuuta 2013

Arjen pieniä iloja

Täällä meillä päin on ollut ihan kauhea ilma. Vettä on satanut koko päivän ja ukkostakin on ollut ilmassa melkein puolet päivästä. Tässä jännätäänkin nyt kuinka meidän nurmikon siementen kävi rankkasateessa, veikö vesi ne naapurin puolelle vai innostuvatko vain sateesta ;) Käytiin tänään tyttöjen kanssa mummulla ja vaarilla kyläilemässä sillä aikaa, kun isäntä siivos autotallia. Kotia tultua mua odotti ihana pieni yllätys. Hennon vaalenapunainen pioni, joka tuoksui huumaavalle <3 Ei, se ei ollut isännän toimesta ilmestynyt vaan Nonnukka "Oma Koti Onnenpesästä" halusi piristää meidän iltaa/viikonloppua :) Kaunis ajatus, kiitos siitä! <3 Miten ikinä jaksan odottaakaan, että saan omat ruusut, pionit, omppupuut ym. kotipihalle kasvamaan.


13 kommenttia:

 1. Ihana pioni ja tuo tonkka on tosi kaunis! <3 Tosi ihania tuollaiset muistamiset! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo tonkka on yks lemppareista, sopivasti ruostunut :)

   Poista
 2. Nämä on niitä arjen kivoja pieniä piristyksiä jotka tekevät mielen iloiseksi :) Ihana olet <3 Muksaa viikonloppua! Ja toivotaan, että siemenet alkaa pian itämään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vielä! <3 Ja toivotaan, että kohta kohina kuuluu, kun nurmikko kasvaa :)

   Poista
 3. Elämän pieniä iloja <3
  Pidetään peukkuja nurmikonsiemenille =) Käy vähän laulamassa niille, siitä ne kuulemma pitää =) Lupaan etten kerro kenellekkään =D

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta! Hah, mää voin käydä laulamassa niille, kun kaikki nukkuu, naapuritkin xD

   Poista
 4. Ihanasti rouheaa ja herkkää kuvissa, pioni on kyllä kukkien prinsessa.Joskus niin pieni sana tai ele voi tehdä päivän ihan huippu iloiseksi. Voi kunpa itsekkin muistaisi edes kerran päivässä ilostuttaa kanssakulkijaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos muuta, mitään isoa sen ei tarvitse olla, kun päivä on jo pelastettu <3 Ja ihan oikeassa olet, kunpa itsekin muistaisi ilostuttaa läheisiään :)

   Poista
 5. Ompas aivan ihastuttava kukka!
  Mukavia kesäpäiviä sinne! :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis pioni istuu tuohon tonkkaan kuin nenä päähän!
  Toivottavasti ruohon siemenet ei karanneet naapuriin vaan saatte pian nauttia kunnon vihreästä pihasta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä ollaankin vitsailtu, että saadaan varmaan kunnon ruohoaita tuohon meidän ja naapureiden välille, jos siemenet on rajalle huuhtoutunu :D saas nähä kuin meidän käy ;)

   Poista
 7. Pionit on kyllä kauniita! Niitä täytyy istuttaa paljon :)

  VastaaPoista