Banneri

Banneri

lauantai 15. kesäkuuta 2013

Herkuttellaan!

Eilen sain hyviä ja huonoja uutisia. Hyvät oli, että kipsi lähti, mutta huonot uutiset meinas aiheuttaa muutaman ylimäräisen sydämen tykytyksen. Käden röntgenkuva osoitti, että luun asento oli mennyt edelliseen kuvaan verrattuna huonompaan suuntaan ja asento ei ollut paras mahdollinen.. Tämän vuoksi lääkäri joutuin konsultoimaan ortopedia sekä käsikirurgia. Molemmilta tuli onneksi vastaus, että asento on tyydyttävä ja hyväksyttävä. Leikkausta ei tähän hätään onneksi tarvittu. Nyt vaan käden kanssa pitää olla seuraavat 2vkoa varovaisena, sillä ei saa kantaa, vetää, työntää mitään raskasta. Enkä kyllä sen kunnon puolesta voisikaan. Nyt alkaa kova kuntoutus, jotta käsi pääsee vielä "elävien kirjoihin" ;)

Bongasin viikko sitten kaupasta Arlan "tee-se-itse" pehmisjäätelöä ja hetihän se oli ostettava. Makuina oli vanilja, suklaa ja mansikka. Meille valikoitui mansikka. Tänään sitten kokeiltiin ja yllätyttiin positiivisesti. Ihan syötävää pehmiksestä tuli, hieman ehkä esanssinen maku, muttei häiritsevästi. Jädeä kun tuunaa vielä oman maun mukaan, niin varmasti siitä saa hyvää kesäpäivän välipälaa :) Pehmiksen valmistaminen oli helppoa: neste vatkattiin, laitettiin väh. 3,5h pakkaseen, vatkattiin uudestaan ja niin se oli annostelua vaille valmis. Tämä ei siis
ole mitään hätäilijöiden herkkua ;)


11 kommenttia:

 1. Ai nam! Siis maitohyllystä löytyi?
  Onnea käden kuntoutukseen! Mennee hetki ennen kuin on toimintakunnossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu sieltä niiden joukosta/lähettyviltä, bongasin tän minimanista, citymarketista en löytänyt, mut mun mielestä s-ryhmällä on :)

   Poista
 2. Toivottavasti saat nyt kätesi kuntoutettua! tuotahan voisi koittaa tehdä, pehmytjätski on mun herkkua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä täälläkin toivotaan. Pehmis on mun herkkua myös :)

   Poista
 3. Yritinki kuikuilla että joko oot päässy kipsistä eroon, ja olithan sinä, onneks olkoon siitä =) Nyt vaan kuntoutusta kädelle niin siitä tulee varmasti ihan yhtä toimiva peli ku ennenki =) Ajatella, niin se 4 viikkoa meni nui vaan =O

  Ui, tuotahan on pakko kokeilla! Herrrrrkullisen näköstä =O*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanos se, kyl se 4vkoa meni vaan nopsaa, vaikka välillä meinasiskeä epätoivo. Juu, testailkaa ehottomasti :P

   Poista
 4. Toivottavasti käsi kuntoutuu ja pääset taas normaaliin elämään! <3 Kuulostaa hyvältä tuo jätski, pitäisi vissiin testailla. :)

  VastaaPoista
 5. Jaksamista kuntoutukseen :) Sulla onkin siellä kotona sopiva punnus nostelua varten ;) Toivottavasti kaikki menee hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Vielä ei vaan saa pikku punnusta tällä nostella, mutta sitten kun lupa siihen on, niin hyvää harjotusta saan ;)

   Poista
 6. Pakko ostaa tuota jäätelöä!

  VastaaPoista