Banneri

Banneri

tiistai 18. kesäkuuta 2013

Ulkoa

Meillähän muuton jälkeen tyssäsi miehen rakennusinto kuin seinään. Tämä oli todellakin odotettavissa, kun mies oli ennen muuttoa niin tiivisti raksalla, joten ähky oli varma. Talon ulkokuori ja terassit jäivät kokonaan laittamatta, kun raksa-aikana keskityttiin vain sisähommiin ihan tarkoituksella.
Nyt kesän korvalla hommat on taas jatkunut. Meidän äiti "hoiti" meitä tyttöjä kaksi edellistä viikkoa, joten mies sai tehdä hommia kotona ja kyllähän sitä valmista alkoi tullakin. Etupuoli alkaa jo näyttämään siltä miltä pitääkin, toki vielä listoja, maalauksia ym. puuttuu, mutta paremmalla puolella jo ollaan. Kodinhoitohuoneen terassikin valmistui ja siitä oon superonnellinen. Sain jopa muutaman kukkasenkin koristamaan meidän pihaa :) Meidän piha on ihan hirveässä kunnossa, mutta siitä en nyt jaksa purnata.. Toivon, että juhannuksen jälkeen alkaisi oikeasti tapahtumaan tuon pihankin suhteen.

Kuten näkyy, listoja puuttuu ja maalaukset vielä puoli tiessä

17 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää!! Katselin tuossa, että onkohan meillä sama värisävy taloissa? 560x?

  Piha on täälläkin kuin...Mut asia kerrallaan! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on muistaakseni 562x ja siitä on jotain sävyjä poistettu tai vähennetty. Siis oikee mixaus :D

   Poista
 2. Hienolta näyttää, pikkuterassi on ihana <3 Meilläkin on kärsitty raksaväsymyksestä, eikä olla oikein uudelleen vauhtiin päästy vaikka sisäänmuutosta on yli vuosi :-(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tuo pikku terassi on käytännöllinen ja söpö tila :)
   Täälläkin ollu tuon alottamisen kans tosi nihkeetä, mut malttia se kai vaatii.. =/

   Poista
 3. Me päätettiin muuton jälkeen, että nyt otetaan paussi ja hellitään perhettä ja ollaan vaan yhdessä. Välillä mies teki meille kaappeja työpäivien päätteeksi mutta 98%:sti oltiin vaan. Käynnistymisvaikeuksia ihan tosihommiin meinaa nyt sitten olla. Mekin ollaan asuttu tässä syksyllä vuosi eikä talo ole varmastikaan valmis, ei sisältä eikä ulkoa, siihen mennessä. Mutta tää on koko elämän projekti ja hyvä niin :)
  Tuo talon maalisävy on ihana! Ja kodarin terassi myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näinhän se on ja kannattaakin ottaa hieman etäisyyttä. Muuten sitä vetää ittensä ihan piippuun. Koko elämän projekti, todennäköisesti ;)

   Ai kiitos, ja mää oon todella ahdistunut tuon maalisävyn kans. En tykkää siitä alkuunkaan :O Ehkä mun silmä tottuu ;)

   Poista
 4. Niin se menee että rahat ja into on hetken muuton jälkeen hukassa, mutta kyllä se siitä! :) Me tehdään ainakin tosi hissukseen nyt eteenpäin, asuttu on 3 vuotta eikä vieläkään oo valmista - onko omakotitalossa sitten koskaan?! ;)
  Ihanaa juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja pakkohan se on ottaa itelle sellanen ajatusmaailma, että hissukseen tehdään ja sitten kun tuntuu sille. Ei siitä enää saa pakkopullaa tulla ;)

   Kiitos ja sitä samaa sinne! :)

   Poista
 5. Ihana koti, todella :) ja pikkuhiljaa. Oikein mukavaa juhannuksen aikaa teille sinne.

  VastaaPoista
 6. Kuule hyvältähän tuo jo näyttää! Ootte ollu ahkeria =) Ei kannata liikoja ressata, kyllä tässä joutaa vielä sutimaan ja naputtelemaan =)

  Ihanaa juhannusta naapuriin <3 ....vaikkakin varmaan kyllä kartanolla nähdään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miekkonen on ollu ahkera ja virtaa sillä riittäis, mut vielä tähän mun käteen en sen vertaa luota, että tohtisin sen päästää tekemään mitään pitkäkestosia juttja :/ Mutta onneks on aikaa värkätä ja sutia :)

   Samoin sinne oikein ihanaa Juhannusta koko köörille! <3

   Poista
 7. Ihanalta näyttää teidän talo ja kuisti!
  Aurinkoista keksikesän juhlaa teille!

  VastaaPoista
 8. Todellinen unelmien talo, ihanaa!!!Aurinkoista ja koivuntuoksuista juhannusta teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unelmien taloa lähdettiin rakentamaan ja kyllähän siinä aika lähelle päästiin ;) Toki jos nyt sais tehdä toisin, niin paljon on pikku juttuja mitä osais nyt toisin katsoa, mutta tällä pärjätään :)

   Oikein muistorikasta juhannusta myös sinne! :)

   Poista
 9. Hei,

  Juhannus tuli ja meni. Toivottavasti oli ihana juhannus ja ehditte porukalla rentoutua :)

  Luin tämän postauksen vasta nyt, ja tuli tuosta sun viimeisimmästä kirjoituksesta mieleen, että teetkö joskus postauksen niistä jutuista, jotka tekisit nyt toisin, jos nyt olisitte vasta rakentamassa taloa? Ajattelin, että ne vois olla tosi hyviä havaintoja ja osaisi hyödyntää sitä tietoa omassa projektissa, kun se joskus on ajankohtaista (vielä tonttikin on saamatta, mutta eiköhän se kohta tärppää ;)) Itse haaveilen just tuota Kannustalon Aurorasta :)

  Muistaakseni olekint jo tehnyt sellaisen postauksen, jossa kävit talosta läpi joitakin kohtia, joihin olit tyytyväinen ja jotka olisi voinut tehdä toisin. Siinä jutusta oli ainakin keittiöstä jotain.. Se oli hyvä juttu, joten sellaisia olisi kiva lukea jatkossakin :)

  Terveisin,
  Johanna :)

  VastaaPoista