Banneri

Banneri

tiistai 25. kesäkuuta 2013

Pihahommia

Niin se Juhannus vain pyörähti, mitään ihmeellistä ei tehty, syötiin vain hyvin :) Sunnuntaina sainkin sitten mukavan puhelun; mulle ilmoitettiin, että ma alkaa pihahommat (siis täyttömaan levitykset, mullat ja ruohon kylvöö). Eilen ja tänään kaivuri on tehnyt hommia. Mun serkkujen isän avustuksella (joka teki suurimman työn) piha saatiin tänään valmiiksi. Tai no valmiiksi ja valmiiksi, mutta nyt saan alkaa odottelemaan nurmikon kasvua :) Taidankin joka aamu löytyä tuolta pihamaalta pyllistelemästä, että joko ne pienet siemenet itää ;)  Kaivurikuski tuumasi, että multa oli sen verta hyvää, ettei kovin kauaa pitäisi mennä, että vihreää alkaa näkyä. Jännää!!
Salaa myös toivon, että syksyyn mennessä päästäisiin laatoittamaan pihaakin. Suunnitelmat on kovat, mutta katotaan kuin meidän käy :)

Tästä on hyvä jatkaa!

Takapihaa
Oikealla leikkimökin paikka
Etupihaa, vasemmalle tulossa laatoista polku etuovelle
Kiviryhmä etupihalla. Istutuksia tulossa ;)

4 kommenttia:

 1. Piku hiljaa hyvä tulee :) Hosumalla ei saa hyvää!

  Mukavaa viikon jatkoa :)

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää jo nyt! Tuntuu aina ihanalta, kun asiat edistyy :)

  VastaaPoista
 3. Se on hiano!! Muutti koko talo9nki ulkonäköä ku piha sai muotonsa =)

  Ei muutaku taimikauppaan ;)

  VastaaPoista
 4. Teille sattu aivan loistavat kelit nurmikon kylvämiselle. Välillä paistaa, välillä sataa. Me jouduttiin viime kesänä kastella aika paljon ite ja johan oli hommaa. Sit ku nurmikko lähti sieltä kasvamaan niin se kasvo semmosina rantuina ku oltiin vähän voimakkaasti haravoitu kylvön jälkeen. :D Noh, onneks se sitte kuitenki tasottu pikkuhiljaa, mutta pääsi kyllä pari ärräpäätä ku parvekkeelta katteli pihaa. :)

  VastaaPoista