Banneri

Banneri

tiistai 10. syyskuuta 2013

Erään sunnuntaiaamun lenkki

Meillä mies on alkanut tekemään reissuhommia ja olenkin pääasiassa päivät/viikot lasten kanssa yksikseni. Tuossa toissa viikonloppuna, kun aurinko ja lämpö helli meitä, niin päätin kipaista sunnuntaiaamuna ihan yksikseni fiilistelemään meidän vanhaa kaupunkia. Voiko päivä enää paremmin alkaa, kun saat ihan yksin kulkea kauniita katuja omien ajatusten kanssa, kaikessa rauhassa ja hiljaisuudessa. Meillä on kaunis vanha kaupunki, joka on pullollaan mitä kauniimpia taloja, ikkunan pieliä, pihaportteja, ikivanhoja puita jne. Voi huokaus sanon minä :) Yleensä kerran kesässä vanhan kaupungin asukkaat järkkäävät pihakirppiksen, jolloin siellä saa myös ihastella asukkaiden kauniita pihoja.
  Tässä pieni pala meidän vanhaa kaupunkin :)

16 kommenttia:

 1. Se ON kaunis paikka, oma kokemus sieltä on asuntomessukesältä :) Meidän täytyy käydä fiilistelemässä vanhaa tunnelmaa tunnin ajomatkan päässä Porvoossa tai Loviisassa. Toisaalta matka ei ole pitkä, ja yleensä kerran kesässä siellä tulee käytyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhat kaupungit on ihania. Kova halu olisnähdä juurikin porvoo ja loviisa, ehkä ensi kesänä ;)

   Poista
 2. On tää meitin kotikaupunki sit niin kaunis, ainakin vanhakaupunki :)

  VastaaPoista
 3. On meillä vaan kaunis vanhakaupunki <3

  VastaaPoista
 4. Hetkinen!
  Ovatko nuo kuvat Porvoosta?

  VastaaPoista
 5. Todella kauniita kuvia! Muutaman talon tunnistin, kerran siellä käyneenä ;)!

  VastaaPoista
 6. Ihanaa! Mä kans niin tykkään Neristanista. Kaunis paikka! Kun mietittiin, mihin päin me halutaan asettua, kateltiin myös taloja sieltä. Mutta jostain syystä päädyttiin tänne. Ihan hyvä näinkin mutta kyllä tuo vanha kaupunki olis niin ihana! Pitääköhän hankkia kaupunkiasunto? ;)

  VastaaPoista
 7. Ihanan näköistä kyllä siellä teitillä päin, meillä on vähän erin näköinen kaupunki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kauniita paikkoja löytyy ainakin muutamia! :)

   Poista
 8. On kyllä kauniit talot. Sielläkin siis järjestävät pihakirppikset ja pääsee katsomaan pihoja. Raumalla syntymäkaupungissani on sama tapa kesäisin. Itse asun muualla nyt, mutta aina kaipaan Raumalle kesäisin muutamia kertoja.

  VastaaPoista